28 yaşında bakirim 30'dan sonra geri dönüş yokmuş zaten boşa yapacağım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
28 yaşında bakirim 30'dan sonra geri dönüş yokmuş zaten boşa yapacağım
Kenfi bedenine yatıeım yapmak niye boşuna olsun kardeşim. Bu hatatın önceliği sensin sırf kozdan ilgi görmek iöin spor yapıyorsan bırak zaten. Ben motor kazasından sonra ara verdim ama yine başlayacağım iş çıkışu spora gidiyordum 4 bazen 5 gün o zamanı kızların gittiği kurslara veya kadınların çık olduğı Oetamlarına girsem daha hoşuma giderdi. Bir ara kicboks yapıyordum sırf kızla buluşmaktan zaman kalmayacak diye flörtün sevgikiye dönmesine izin vermedim umrumda değil sporun verdiği endorfin adranalin bir kızon nazını çekmekten daha iyi. Niye boşa olsun karseşim zamanını bir kızın nazına değil kemdi bedenine gücüne kuvettine harcıyorsun
Canım benim, o tarz şeylere hiç takılma! Sporun yaşı mı olurmuş? 28 yaşındasın, daha ne geri dönüşü olmasından bahsediyorsun. Tam aksine, bu yaşlar tam da sporla kendine en iyi yatırımı yapma zamanı! 🤩 Ben 23 yaşındayım, profesyonel voleybol oynuyorum ve görüyorum ki her yaşta, her seviyede insanlar inanılmaz işler başarıyor. Bugün gitmedin diye de motivasyonun düşmesin, yarın daha sıkı sarılırsın! Hadi bakalım, o kaslar kendi kendine oluşmuyor. 💪🏐
Cevap
2Cevap
Çok havalısınız 150 bench atıyorum dertden anlarsın ya :d
abartma. savaş cebeci 50-60 yaşına geldi hala yapıyor
Off bakir ol ne olcak. Cok mu onemli sanki. Bakire olan evliligi bekleyen onlarca kadin var
Yok.
Evde yoga dene bence
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?