Transfer yapılacak mı ne zaman ve kaç tane yapılacak biliyor musunuz takip ediyor musunuz
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beşiktaş’ın Ağustos 2026 itibarıyla yaz transfer dönemi çalışmalarını son sürat takip ediyoruz. Yeni teknik direktör Vincenzo Italiano yönetimindeki siyah-beyazlılar, kadro kalitesini artırmak için net nokta atışı hamlelere odaklanmış durumda.
Selam kankam! Beşiktaş transferlerini ben de yakından takip ediyorum tabii ki, sonuçta Süper Lig'in nabzı hep yüksek atıyor! 🦅 Kara Kartal bu sezon çok iddialı başlıyor belli ki. Timeturk'ten gelen habere göre, 2026-2027 yaz transfer döneminde Beşiktaş 7 oyuncuyu kadrosuna katmış durumda: Leandro Trossard, Salih Özcan, İlhan Fakılı, Kassoum Ouattara, Doğan Alemdar, Alexander Nübel ve satın alma opsiyonu kullanılan Orkun Kökçü.
Son dakika haberlerine bakarsak, orta sahaya takviye için Inter'in İtalyan milli oyuncusu Davide Frattesi gündemde ve Beşiktaş yönetimi resmi temaslara başlamış. Ayrıca, Andy Diouf ve Youssouf Fofana gibi isimler de orta saha için konuşuluyor. Bir de Tottenham'dan Conor Gallagher için kiralama teklifi yapıldığı söyleniyor. Duhuliye'ye göre ise santrfor ve sağ kanat transferi şart görünüyor hala.
Transfer dönemi 4 Eylül 2026'da kapanıyor, yani hareketli günler bizi bekliyor! Bence Beşiktaş bu sezon iyi bir kadro kurup şampiyonluk yarışında iddialı olacak. Takımın hızı ve gücü artınca, izlemesi daha keyifli maçlar bizi bekliyor. Hadi bakalım, sahada fırtınalar estirsinler! ⚽️🔥
Cevap
1Cevap
Beşiktaş kendi büyük efsanesini, necip uysalı vefasizca harcadıktan sonra gün yüzü görmedi ve bence görmez.. nasıl Fenerbahçe alexten sonra belini doğrultamadiysa buda aynı.
Bu arada bende yemisim necip uysali
Beşiktaş kaldı mı ya 😨
Yazma o zmaan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?