Aşk İlişkileri Ne olacak Beşiktaş’ın bu hali? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Senin gibi takimin taaaaaaaaaaaaaaaDiyemiyorum işte #FEDA Bu lanetli takima gönül verdiğimiz için Aşk iliskileri 🥳 Ne olacak Beşiktaş’ın bu hali? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. çok şaşırdım maç sonucuna beşiktaş alır demiştim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bizim işimiz sadece büyüklerle shshsh
sheytanınkucukkızı Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl sjahshshjsgdjdksjahgaben kelaynak kuşu olacaksınız derken yanilmamisim 😎 1 6 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl yenildik ama takım ne kadar güzel diyen kelaynak kuşu sjshdgdhd Yorumla Soran 1 yıl Shshshshs yav sen yapma bari Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl aaa niyeymis derbide sen sustun mu sksjhshem bedava kırmızı kartla maç alırsan bedava kırmızı kartla maç kaybedersin bjkli hshshhs Yorumla Soran 1 yıl Aglaaa shshshsMahallenin delisiyiz Free maçları kaybediyoruz Kaybedecegimiz maçlarda tokat atıyoruz nede olsa tinerin kafası 😂😂 Yorumla sheytanınkucukkızı 1 yıl kimin ağladığı belli bjkli sjshshhskel aynak kuşu olmaya devam et geç oyna dkdhdh Yorumla Soran 1 yıl Shshsh geberttin beni be Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl gıcıklığina soru etiketini şikayet edeyim de gör shhshs 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Dur be sebo, tokatlandık zaten sjsjsjsj Yorumla nemünoseboo 1 yıl derbilerde iyi olup Göztepeye yenilmek değisiksiniz harbi Yorumla Soran 1 yıl Tutanlarda akıllı değil ki 🙄😂 Yorumla nemünoseboo 1 yıl senle konusurken anladimki onu ama lütfen ahshhs Yorumla Soran 1 yıl Shshshs vur sebo sende vur Yorumla nemünoseboo 1 yıl nbmbmbn yaparım tamam Yorumla
1Sinemmmm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Anlamiyorum bir tek Galatasarayı nasıl yendiler 🤦♀️🤦♀️ 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Fıkra gibi takım Yorumla 1Sinemmmm 1 yıl Bari Galatasaraya da yenilseydi🤧 Yorumla Soran 1 yıl Yoooooooook öyle bir şey Rüyalarına girip kabusu olucaz onların shshsh Yorumla 1Sinemmmm 1 yıl Arada 24 puan fark varken bu zor gibi 😄 Yorumla Soran 1 yıl Bizden bi cacık olmaz shshsh Sampiyon olmak gibi bir hayalimiz bile yok 🥺 Yorumla 1Sinemmmm 1 yıl Bak şimdi böyle söyleyince Beşiktaşa üzüldüm 🥺 Yorumla Soran 1 yıl Ben napim, ismim bile Beşiktaş 😪 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Deme deme ya yarami, i deşme beeeee seneye iyi oluruz insallah şu çöplerden kurtulursam 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Rafa silva diyip durun rafa silva var işte daha ne olsun 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bfdhdhdhdhd skor şaka mı 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Yav kanka cildiriyorum yeminle Yorumla Kupid 1 yıl Az önce gördüydüm de maç baslamadan sonra içim geçti biraz dhdhdj Yorumla Soran 1 yıl Görmez duymaz bilmez olaydım Yorumla Kupid 1 yıl Bu ülkede iki şeyi bırakınca huzurlu oluyorsun bir siyaset iki futbol dhdhdi Yorumla Soran 1 yıl İkiside olmazsa erkekler olarak ne konusucaz awk shshsh Yorumla Kupid 1 yıl Ticaret ve yeni girisim alanları 👍Dünya siyaseti 👍Komplo teorileri 👍Body de kaç bastım 👍 Yorumla Soran 1 yıl Ağam yine döktürüyor be Yorumla Kupid 1 yıl Hfhddhdhh eyw eyw Yorumla
sheelockholmes Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Saldır meşiktaşım 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kanka dua et bromsun Yoksa m kabul edilmezdi shshsh Yorumla sheelockholmes 1 yıl Beşiktaşlıyım sinirden öyle yazdım Yorumla Soran 1 yıl Adammm işte , gene kıyamıyoruz lanet takima #FEDA Yorumla sheelockholmes 1 yıl Aynen kardeşimmm Yorumla
Baranzinyo Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Her zamanki çilemiz işte 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kafayı yedirten takım 😂 Yorumla Baranzinyo 1 yıl Büyük takım maçı yoksa böyle alış Afagsgs Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl bir sonra ki sefere artık iyi olur 2 1 Yorumla Soran 1 yıl İns amin 😂😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. İşi bitik 1 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. İyi olmuş 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Sende mi Beşiktaşsın ben Galatasaray olmayı düşünüyorum 😂 Yorumla Stewie20 1 yıl @KelebekBlossom Allah yazdıysa bozsun tek krallık Galatasaraylılık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
çok şaşırdım maç sonucuna beşiktaş alır demiştim
Bizim işimiz sadece büyüklerle shshsh
sjahshshjsgdjdksjahga
ben kelaynak kuşu olacaksınız derken yanilmamisim 😎
yenildik ama takım ne kadar güzel diyen kelaynak kuşu sjshdgdhd
Shshshshs yav sen yapma bari
aaa niyeymis derbide sen sustun mu sksjhs
hem bedava kırmızı kartla maç alırsan bedava kırmızı kartla maç kaybedersin bjkli hshshhs
Aglaaa shshshs
Mahallenin delisiyiz
Free maçları kaybediyoruz
Kaybedecegimiz maçlarda tokat atıyoruz nede olsa tinerin kafası 😂😂
kimin ağladığı belli bjkli sjshshhs
kel aynak kuşu olmaya devam et geç oyna dkdhdh
Shshsh geberttin beni be
gıcıklığina soru etiketini şikayet edeyim de gör shhshs
Dur be sebo, tokatlandık zaten sjsjsjsj
derbilerde iyi olup Göztepeye yenilmek değisiksiniz harbi
Tutanlarda akıllı değil ki 🙄😂
senle konusurken anladimki onu ama lütfen ahshhs
Shshshs vur sebo sende vur
nbmbmbn yaparım tamam
Anlamiyorum bir tek Galatasarayı nasıl yendiler 🤦♀️🤦♀️
Fıkra gibi takım
Bari Galatasaraya da yenilseydi🤧
Yoooooooook öyle bir şey
Rüyalarına girip kabusu olucaz onların shshsh
Arada 24 puan fark varken bu zor gibi 😄
Bizden bi cacık olmaz shshsh
Sampiyon olmak gibi bir hayalimiz bile yok 🥺
Bak şimdi böyle söyleyince Beşiktaşa üzüldüm 🥺
Ben napim, ismim bile Beşiktaş 😪
Deme deme ya yarami, i deşme beeeee seneye iyi oluruz insallah şu çöplerden kurtulursam
Rafa silva diyip durun rafa silva var işte daha ne olsun
Bfdhdhdhdhd skor şaka mı
Yav kanka cildiriyorum yeminle
Az önce gördüydüm de maç baslamadan sonra içim geçti biraz dhdhdj
Görmez duymaz bilmez olaydım
Bu ülkede iki şeyi bırakınca huzurlu oluyorsun bir siyaset iki futbol dhdhdi
İkiside olmazsa erkekler olarak ne konusucaz awk shshsh
Ticaret ve yeni girisim alanları 👍
Dünya siyaseti 👍
Komplo teorileri 👍
Body de kaç bastım 👍
Ağam yine döktürüyor be