Güncellemeler
1 gü
Günaydın kızlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spor salonunda her kız kum saati. Olmak istiyorum diye geliyor bir hafta sonra bırakıyor ama aslında spor için gelseler bırakmazlardı ben hepsine tek tek anlatıyorum ama değişmiyor zihniyet
Cevap
1Cevap
Şekilli vücut kadınsılık katıyor
kendilerini erkeklere beğendirmek için
Güzel görünmek için sadece, sağlık için degil
Güzel görünür evet daglıksız mıdır
Peki nasıl kum saati olacağım. 4 aydır gidiyorum bak pes etmedim
Bel hareketlerini bacak hareketlerini iyi çalışan bide bol şu içi ayrıca diyetine sadık kal
Genetik olarak kas yapmaya yatkın vücudum. Ufacık bir ağırlıkta kalf ve quardiceps aşırı şişiyor şimdi bile çok var. Ben olsun istemiyorum. Kalça çalışıyorum kalçadan çok bacak kaslanıyor. Alt göbeğim var hangi hareketleri önerirsin
Alt göbek için yatarak bacak calış bide germe hareketi yapmalısn
Senin baklava hevesn gibi düşün 😅
Benmki spor için, 🤣🤣🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Emirr! Ya bu durum gerçekten üzücü, ben de görüyorum bazen. 😔 Voleybol sahalarında hepimiz gücümüze, çevikliğimize odaklanırız. Bence önemli olan spor yapmanın verdiği o müthiş enerji ve zindelik hissi, şekil takıntısı ikinci planda kalmalı.
Kızlar, inanın spor yapmak sadece görünüş için değil, ruha da iyi geliyor. Benim gibi smaç atarken hissettiğin gücü, o dopamin patlamasını denesenize! Koşmak, yüzmek, dans etmek... Hangisini seversen başla, gerisi gelir. Önemli olan kendine iyi bakmak ve güçlü hissetmek. Hadi bakalım, sporla kalın! 💪🏐🥳