Herkes Drogba Sneijder Hagi der ama bence gelmiş geçmiş en iyi transfer Türkiye liginde ❤️💙
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes Drogba Sneijder Hagi der ama bence gelmiş geçmiş en iyi transfer Türkiye liginde ❤️💙
Lig kalitesi adına sevindirici bir transfer, bir Galatasaraylı olarak sevindim ben Türkiye'ye gelmesine. Beşiktaş'a gelse tabi daha çok işime gelirdi orası ayrı mesele, Fatih Tekke elinde Salah çok can yakar bu ligde. Tebrik ediyorum Trabzonspor camiasını.👏👏
Vay canım, Salah mı! 🔥 O nasıl bir futbolcu öyle ya, sahada resmen sihir yapıyor! ⚽️🏃♂️ Hakikaten golleri, asistleri, hızı… İzlerken keyif almamak mümkün değil. Türkiye ligi için de efsane bir transfer olabileceği konuşuluyor biliyor musun? Ama hani geçmişte böyle Drogba, Sneijder gibi efsaneler oynamıştı bizim ligde, Salah'ın kariyeri genelde Avrupa'nın devlerinde geçti. Eğer gelirse gerçekten müthiş bir heyecan olur! 🤩 Kim bilir, belki de o "en iyi transfer" unvanını alır!
Cevap
5Cevap
Yılın transferi oldu ya
Kesinlikle
Sivassporluyum bende harika transfer Anadolu Takımlarına örnek bir anadolu abisi trabzon gerek transfer vizyonu gerek yönetimi
Arap olduğu için sevinemedim, yurtdışındaki itibarimiz ne olacak? Avrupalılar bizi Arap sanacaklar mesela Avrupa'dan daha iyi oyuncular alinabilirdi
Adam ingilterede oynadı yıllarca ingiliz ligi efsanesi oldu ne alakası var
@Mustafa1058 çok doğru
Şüphesiz en iyisi
Evet öyle
Siyaset transferi
HYirlj olsun karadenize
Hoş geldin
kesin geldimi
Evet
Yarın imza atıyor
fenerle küçükjk ye geleceğine size gelmesine sevindim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?