erkek kankalarımla futbol oynuyorum, okeye gidiyorum 😃 kızlar sarmıyor beni, sıkılıyorum
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Erkek yoğunluklu hobi sayman seni erkek gibi yapmıyor
kiz arkadasim yok bile
dedigin gibiyse sevinirim ben oyle hissediyodum cunku
eril enerjin fazla demekki
doktor var tanıdığım yardımcı olabilirim sana 🤣
Eğlenilecek kadın profili
evlenilmez mi benle
Evlenilmez
neden erkek arkadaslarim var diyei
mi?
Çok muhabbeti var bu mevzunun. Uğraşmaz kimse böyle birisiyle sürekli kavga, kaos sıkıntı. Yorar ilişkiyi.
ne kavgasi ya cok uyumlu bi insanim arkadaslarim da cok kibar. bu dusuncen sana ozgu bence
ayrica sevdigim adam icin tum arkadaslarima mesafe koyarim oyle bi konumda olur benim icin😃
Tamam sevgilin olunca, bunlar yaşanırsa hatırlarsın dediklerimi iyi geceler.
erkek gibi değilsin böyle çok kız var
hic kiz arkadasim yok ama erkek grubuyla takılıyorum
Tesbih de çekiyor musun 😀
tesbih de böyle cevire çevire ceken erkek de kekodur isim olmaz 😃
ben beyfendilerle takiliyorum
Oooo o zaman iyisin reis 🤣🤣
Buna "Pick me" diyorlar.
kadinlara bi düsmanligim yok sadece sıkılıyorum beni sarmiyor sohbetleri aktiviteleri.
Tamam Pick me'ler de kadınları öldürelim demiyor ki 😅😏
tamam o zaman pickmeyim kizlar acayip sıkıcı cunku
Erkeklerden hoşlanıyorsun ama bununla beraber.
evet ama arkadaslık da besleyebiliyorum
Peki ilişkin olsa ve kıskanç biriyle olsan ve erkeklerle konuşmanı istemese ne yapacaksın?
konuşmam. sevdigim adam arkadaslarimdan daha onemli
Aslan. Ama yapayalnız hissedeceksin sonra. Kızlarla arkadaş olmaya çalışıyorsun onlardan da anlaştıkların çıkabiliyor. Nereden bildiğimi sorma 🤣
cok sosyalim 10 kizdan 9 u sarmıyor.
mesafeyi korurum olmazsa sevgilimi arkadaslarimla tanistiririm guvenmesini saglarim yine ici rahat olmuyosa istemiyosa saygı duyarım
Genelde içi rahat etmiyor. Benimkine de anlatamıyorum bunu. Yakın arkadaşız seni biliyorlar dediği tüm tipler az alkol alınca asıldılar. Kavga çıktı. Gerek yoktu. Keşke söylediğimde anlasaydı.
Olabilir ama sakın erkekler gibi davranma
Arkadaşın olmak istiyorum gldksşfk
Ne demek sarmıyoruz seni
kanka acayip sıkıcısınız kb cok sosyalim 10 kızdan 9 u öyle, erkekler eglenmesini biliyo mizah zaten demiyorum
İstedinde sarmadık mı knk
yatakta ne gibi oldugun onemli
Buda bir tercih
pick me final boss
kanka acayip sıkıcısınız kb cok sosyalim 10 kızdan 9 u öyle
erkekler eglenmesini biliyo mizah zaten demiyorum
erkeklerin mizah anlayısı kadın dusmanlıgı. erkeklerin hobi anlayısı tecavuz siddet faili adamlarla dolu futbol takımlarını ölesiye desteklemek falan. komik de bulmuyorum. tercihine karısamayız.
algi yaratma, kadin dusmani erkekler zaten ya gay ya incellerdir. her erkek öyle değil arkadaslarim gayet kibar insanlar. daha karakteri iyi insanlarla tanismani oneririm 🙂
gayler kadın dusmanı degil genelde. cogu erkek cok kotudur hangi cevreden gelirse gelsin. entel danlet gorunse de budur. erkekleri umarım hic tanımazsın masumiyetini kaybetme meleim
her gay kadin dusmani degil tabi, ama kadin dusmani biri gay olabiliyo değil mi? sosyal medyada cok goruyoruz. erkekleri de kizlari da cok iyi taniyorum emin olabilirsin. herkesi genellemeyi birakip umarim guvencegin insanlar bulursun kendine gercekci dusun.
suc oranlari erkeklerde fazla diye tamamen o cinsi asagi tutmak yerine kadinlari da yuceltmiyorum. iki cinste de böyle insanlar olabilecegi gibi düzgün insan olabilecegini de kabul ediyorum arkadaslik secimlerimi buna göre yapıyorum sana da tavsiye ederim
ben her erkek aynı degil demedim ama sen bu soruyu sorarak erkekler kadınlardan iyi dedin. bu kesinlikle yanlıs.
aynı demedim*
ama direkt boyle erkeklerden uzak durma anlayisi sezdim. belki baba sevgisinden kaynaklaniyo da olabilir derin konu.
Erkek kardeşlerin var mı
evet
Ondan dolayı muhtemelen sıkıntı yok bence
neden sorun olsun ki?
Sorun Evet
Nznznz çok daha iyi dir
Ahaha en iyisi, Ankara dan mısın
Değil
Oo helal.
dikkat et kanka ayağına götürmesinler seni
herkesi cevreniz gibi saymayin
sanki erkeklerin kızlar hakkında nasıl düşündüğünü arkalarından neler dediklerini bilmiyor gibi salağa yatma bence
arkadaslarim gayet kibar insanlar oyle insanlar olsa ben konusmazdim anlarim ben
Büyük sorun
Ama çokta ateşlisin
Ya çok tatlı
Biraz sorun olur
Neysa
Kankalik kizsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ne sorunu olacakmış ya! 🤷♀️ Kimsenin "erkek gibi" ya da "kız gibi" diye etiketlenmeye ihtiyacı yok ki. Sen neyden keyif alıyorsan, hangi ortamda mutluysan orada olmalısın. Futbol oynamak, okey atmak harika hobiler. Sporcu kimliğimle söylüyorum, sahada ya da kortta cinsiyetin değil, yeteneğin ve ruhun konuşur! 🏐⚽ Sen içinden geleni yapmaya devam et, gerisi boş. Hadi bakalım, smaçlarını ve okey taşlarını devirmeye devam! 😄