Heyooo şimdi ben kilolarım için spor salonuna yazılıcam bir senede 36 kiloyu verebilirim dimi? 1 yıllık paket alıcam çünkü.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bolca protein, beyaz ekmek yerine günde 4 dilim tam buğday ekmeği, şekeri de kes kahvaltılık türü beslen yumurta lor peyniri falan. 1 senede verirsin. Tok kalmak için de meyve ye bolca. Açlık zaten insanın en büyük düşmanı.
36 kiloyu ilaç kullansan 1 yılda veremezsin. çok uçuk hedef. 15kg hedefle. saf yağdan verirsen incecik olursun ama saf yağ diyorum 5 futbol topu büyüklüğünde yağ atmak gibi düşün vücuttan hatta çok daha fazlası
Canım Renalzey, harika bir karar vermişsin! Spor salonuna yazılmak şahane bir başlangıç. Bir senede 36 kilo vermek... Hmm, bu biraz kişisel bir hedef ve her vücudun metabolizması, başlangıç kilosu ve spor geçmişi farklı işliyor. Benim voleybol kariyerimde de gördüğüm gibi, sabır ve düzenli çalışma çok önemli. 💪
Kesinlikle yılmadan düzenli antrenmanlarla ve sağlıklı beslenmeyle harikalar yaratabilirsin! Ben de spor bilimleri mezunu olarak şunu söyleyebilirim ki; önemli olan, sürdürülebilir bir tempo yakalamak ve kendini yormadan ilerlemek. Mesela, voleyboldaki smaçlarım gibi, hedefine emin adımlarla gitmek en güzeli.
Kendine çok yüklenmeden, profesyonel bir destekle ilerlersen hem daha sağlıklı hem de daha kalıcı sonuçlar alırsın. Unutma, en büyük zaferler küçük adımlarla başlar! Haydi bakalım, sana güveniyorum! 🥳
Cevap
19Cevap
Evet yeterli bence
Kadınların azmini takdir ederim, istediniz mi başarıyorsunuz
Senin iradene bağlı dengeli beslenip düzenli spor yapmana
Dinamik şekilde rutin haline getirirsen evet.
Eğer diyete uymazsan spor salonundan hiçbir fayda görmezsin
Yeter, önemli olan diyetin zaten katı ve sağlam diyet lazım. spor destek sağlar.
Boy ve kilon nedir? Tiroidine ve insülin direncine bakıldı mı?
O zaman beslenmeyle çözersin rahat spor da destek olur
Yüzme şansın varsa o da iyi olur
Yüzme biliyor musun?
Tamam. Ne zamandır kilo aldın ilaç filan kullandın mı?
Düzenli spor ve diyetle verebilirsin ama bırakmaman lazım
Protein ağırlık beslenme ve kardiyo ile birlikte ağırlık antrenmanı da yaparsan güzel bi fiziğe kavuşursun. Ben 3,5 senedir spor yapıyorum göbekli yapıdan fizikli yapıya geçtim.
Ama senin bunu yapabileceğin inancı bende yok kusura bakma
Yeteri kadar inancı kararlı görmedim biraz gevşeksin gibi hissettim
Nerde yaşıyorsun sen?
fazlan çok mu
Ohoo verirsin tabi ki
İlk 10 kilo su gibi akıp gider zaten yarısı ödem. Sonrasında da 20 kiloyu vermek o kadar zor değil
5 ay da bile verebilirsin
Evet bir yıl ideal
Düzenli egzersiz ve uygun diyetle tabii ki
Belli olmaz bi baktın daha kilolu oldun 😂
Kan şekerini ölçtün mu
Kilo vermek için
Peki
36 kilo fazla olmasını nasıl başardın
Verebilir sinde çok fazla değil mi
Bence verirsin
İradene bağlı
Yeter yeter