1 yıllık ilşkim bitti?

Merhaba arkadaşlar 1 yılımı verdim ilişkim bitti iyi değilim bu mesaj i yazarak bitirdi

(Melisa benim seninle yaklaşık 3 4 gündür konuşmak istediğim bisey var cümleleri nasil toparlayıp konuşacağımı bilemedim ama artık daha fazla uzamadan konuşmamız lazım klişe bi söz olacak belki ama bizim birbirimize göre olmadığımızı düşünüyorum neden dersen benim düşüncem davranışlarım çok başka seninkiler gibi değil evet ilerliyoruz bi şekilde ama daha fazla ilerlerse daha çok üzüleceğiz birbirimizi kıracağız çünkü ben kendimden ödün veriyorum benliğimi kaybediyorum seni üzmek kırmak asla istemiyorum ama en basit örnek birlikte bi aktivite bile yapamıyoruz benim hayatım çok değişti ve ben dönüp baktığımda bu ben değilim onu görüyorum sende biraz düşün ne demek istediğimi anlayacaksın istersen ara verelim istersen tamamen kopalım ben her zaman bi arkadaşın olarak yanında olurum ama cidden bu ilişki uzadıkça biliyorum çok daha üzüleceğiz ben bu kararı verirken çok düşündüm cidden çok çok iyi bir insansın ama olmuyor artık kafam çok dolu hiç bir şeye vaktim kalmıyor sürekli iş güç kafam daha fazla bişey kaldırmıyor lütfen analayışlı karşıla yapamıyorum ben)

Güncellemeler
+1 yıl
Yani ne aldatmisim ne kötü bir şey yapmışım hiç bir şey yapmadım ben nasıl bu kadar rahat bitire biliyor ki
1 yıllık ilşkim bitti?