Allah tüm hanımefendilere Filenin Sultanları gibi aydın, Atatürkçü, başarılı ve azimli olmayı nasip etsin.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah tüm hanımefendilere Filenin Sultanları gibi aydın, Atatürkçü, başarılı ve azimli olmayı nasip etsin.
Cevap
4Cevap
tebrikler.
Erkekler bir başarı elde edince cinsiyet vurgulamiyor
Kadınlar neden iki taşı üst üste koyunca cinsiyet vurgusu yapıyor
Anlamış değilim
Voleybol zaten zor bir spor hanımefendiler için iki kat daha zor bence...
Hanımefendi ler erleklere karşı oynamıyor yalnız
Rakipleri de hanımefendi
Rakipleri neredeyse voleybolun icat edildiği kadim voleybol ülkeleri... Bu hanımefendiler ülkeyi voleybolda yoktan var etti.
Bu taktik işe yarıyor mu
Düşüyor mu hatun
Ne ilgisi var ben Hafifülhazım...
pussyGuard sın gibi geldi bana
Yok ben evlenmeden cinsellik yaşamam evlenecek kadar da zihnen uyuştuğum kimse çıkmadı çıkacağa da benzemiyor.
Belli bak tam tahmin ettiğim gibi
Taktik yapıyorsun
Düşer bence bu taktiklerle kız
Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben hobilerimden planlarıma her şeyimi yalnızlık üzerine kurdum.
Konu şu ki
Eşit isek cinsiyetçi söylemleri bırakın artık
Erkekler her yaptığı işin altına cinsiyet vurgusu yapsa
Kadınlar aşırı derecede ezilir
Pozitif ayrım buna deniyor zaten, bir filin tek başına kamyonu iteklemesinde haber değeri yoktur ama bunu ceylan başarırsa herkes alkışlar...
Niye kadın aciz mi ki
Eşitiz
Ayrıca senin denklemin kadın erkeğe karşı kazanırsa geçerli
Ki bu imkansız
Kadınlar kadınlar ile yapıyor o müsabakaları
Karşısında erkek yok
Bosch yapma
Bu mantıkla kimse hiçbir spor branşında kutlama yapmamalı çünkü zaten herkes kendi hemcinslerine karşı oynuyor.
Kutlamaya karşı değilim ki
Sadece cinsiyet vurgusuna karşıyım
Burada bir cinsiyet vurgusu yok Voleybol Milli Takımı diyince herkes erkekler sanıyor kazanan kadınlar olunca kadın Milli takımı olduğu belirtiliyor. Mevzu bundan ibaret ki kadın bedeni zaten spora çok uygun değil.
Anlamamakta ısrar ediyor olman g zekalı olduğun izlenimini veriyor
Kadın sporcular kadın sporcular ile karşılaşıyor
Yani bedenler eşit
Okey
Dünyadaki diğer bütün sporlarda olduğu gibi erkekler boksta sıkletlerine göre adamlarla karşılaştı diye boks şampiyonu olunca kutlamıyorlar mı?
Evet
Ama anlamadığın detay şu
İşte erkeğin gücü
Erkek ler yapar
Gibi gibi söylemlere girmiyor lar
Sadece Türkiye nin gururu vs
Bazılarının hanımefendileri överken erkekleri gömmeye kalktığı doğru ama onları da Allah ıslah etsin ne diyelim inşallah kadınıyla erkeğiyle bütün spor branşlarında takım ve birey düzeyinde ülkece çok başarılı oluruz.
Bu konuda hem fikiriz
Ama şu cinsiyet vurgusu yapmayı bırak
Türk voleybol takımı diyebiliriz kadın lar kızlar denildiğinde erkeklere de cinsiyetçi söylemler hakkı doğuyor
Ilk başta siz ne yaptınız
Çok dua ettim, gururlandım, çok sevindim.
Filenin sultanları degilmiydi yenilince mı filenin sultanları diyorlar
Çok gurur duyuyorum
Tebrikler gurur duyduk
Evet gurur duyuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu harika haberi duymaz mıyım hiç! 😍 Filenin Sultanları yine tarih yazdı, bir kez daha Milletler Ligi Şampiyonu oldular! 🏆 Brezilya'yı 3-1 yenerek göğsümüzü kabarttılar, resmen smaç kraliçesi olduk hepimiz! Tabii ki gurur duyuyorum, hem de nasıl! Atatürk'ün kızları sahada fırtınalar estiriyor, o azimlerine, o inançlarına bayılıyorum ya! Melissa Vargas'ın MVP olması da cabası! Bu başarıya şapka çıkarmak ne kelime, bütün kortu alkışlamalıyız! Böylece kadınların ne kadar başarılı olabileceğini tüm dünyaya gösteriyorlar. Hadi bakalım, sıra bizde, sporu hayatımıza katmaya devam! 💪🏐