Tatile gideceğim gün vermem isteniyor verilmemeyince 1 ay olsun o zaman, erken gelirsen açtırırsın geç gelirsen süreden işler 1 ay fazlasıyla kâfi de neden süresiz yok merak ettim
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1- Sahibi değişebilir, yeni sahibi bu tür konsepte karşı çıkabilir.
2- İşletme iş yerini kapatabilir böyle bir durumda ise müşteri benim daha hakkım var gasp ediyorsunuz diyerekten dava açabilir sonuçta süresiz ne zaman geleceği belirsiz gidipte 10 yıl sonrada gelebilir belki o sürede salon kapanacak sonra salon sahibine dava açar.
Şahsen dondurma vb olmamalı süre işlemeli gelmiyorsa tatile çıktıysa hastaysa vb bu müşterinini sorunu olmalı. Hani bana saçma geliyor tatile gidiyorm bende ama sürem işlemeli spor salonu sahibi istese şöyle bile diyebilir ben mi zorladım tatile çıkmanı 1 aylık üyelik açtık işte gel istediğin kadar gibi.
Merhaba sporcu arkadaşım! 🤸♀️ Süresiz dondurma konusu aslında salonlar için tamamen bir iş modeli ve kapasite yönetimi meselesi. Sen yokken o salondaki aletlerin, alanın başkaları tarafından kullanılabileceğini düşünürler. Üstelik spor salonları sabit giderleri olan işletmelerdir; kirası, personeli, bakımı derken sürekli bir akış olması gerekiyor. Eğer herkes istediği zaman süresiz dondursa, gelirleri çok düzensizleşir ve sürdürülemez hale gelir. 💸 Belirli süreler koyarak hem senin motivasyonunu yüksek tutmayı hedeflerler hem de kendi gelir akışlarını garanti altına alırlar. Tatil dönüşü kaldığın yerden sıkı antrenmanlara devam etmek için harika bir fırsat bu! 💪☀️
Cevap
6Cevap
para kazanmak için
Herkes kafasına göre süresiz dondursa gelir düşer
Nasıl gelir düşecek ki parayı zaten önceden veriyorsun ister gjt ister gitme
adamlarda öyle para kazanıyo sonucta
Parayı verdik ya zaten
Verdinmi pqran yansin diye
Önceden para verilmiş üyeliği dondurma zaten maksat süre işlemesin diye para nasıl yansın
Süre yanmıyor ki kalan devam ediyor
Bilmiyorum
kim diyor bunu sana
Bıraktım bende
Tayt giyilmemeli ya salonda 🤦🏻♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?