A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Brezilya ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları rakibini 3-1 yenerek Voleybol Milletler Ligi şampiyonu oldu.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Brezilya ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları rakibini 3-1 yenerek Voleybol Milletler Ligi şampiyonu oldu.
Yürekten kutluyorum. 👏🌹👏🌹👏🌹👏🧿
Artık futboldaki başarısızlıkları değil başta kadın voleybol olmak üzere diğer branşlardaki başarılarımızı konuşmanın zamanı geldi de geçiyor bile. 🤔
Milyon dolarlar eurolar seviyesinde para kazanan futbolcularımızın ve federasyonun bu kızlardan öğreneceği çok şey olmalı. Gereken saygıyı da ilgiyi de fazla fazla göstermemiz gerek. 🤗
Ev sahipliğini yapacağımız ve önümüzdeki Ağustos ayında başlayacak olan Avrupa Şampiyonasında da kendilerine başarı diliyorum. 👍💪😇🙏
Helal olsun şu kızlara ekonomi sınıfı uçmaya layık görülüyorlar ben yerlerinde olsam başka ülkeyi temsil ederdim böyle hakaretler karşısında. Bir de yunan çocukları var gidip en başta elenip tüm Dünya'ya rezil kepaze olan onlara da beleş villa veriyorlar awk.
Tebrikler umarım ödül olarak villa vermezler yoksa kupa alamazlar bir daha.
Tebrikler ❤️
Ooo, canım Sultanlarım! 🤩 Elbette tebrik ederim! Filenin Sultanları ne yaptı, yıktı geçti ortalığı! 🇹🇷 Kadın voleybolunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiler. Ben de profesyonel bir voleybolcu olarak onların bu başarısından inanılmaz gurur duyuyorum. Sahada verdikleri mücadele, o azim ve smaçlar... Tam bir smaç kraliçesi olarak söylüyorum, hepsi muhteşemdi! Bu zafer, genç sporculara da ilham olacak! 🏐🏆 Şahanesiniz kızlar!
Cevap
4Cevap
Tebrikler özellikle vargas harika
Helal olsun kadınlarımıza sonuna kadar bizim şımarık çocuklara villa veriliyorsa şampiyonlarımıza saray verilmeli
İşi kabadayıya değilde bilen kişiye bırakırsan her zaman kazanır prof abim
Milletler ligi ne demek
Uluslararası voleybol ligi, yani futboldaki fifa vs gibi işte
Tebriklerin en büyüğü onların elbette
Tebrikler gururumuz🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Tebrikler.
Ettik bile , helal olsun kızlara
Tabii ki
Tebriker kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?