Seneye Jamyo'yu denemeyi düşünüyorum ama spor altyapım hiç yok. Spor kurslarına, mülakatlara ne kadar kala yazılmam gerek
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seneye Jamyo'yu denemeyi düşünüyorum ama spor altyapım hiç yok. Spor kurslarına, mülakatlara ne kadar kala yazılmam gerek
Cevap
6Cevap
Kadın adaylarda çok üst seviye bir spor aramıyorlar sanıyorum ama kondisyon kasmanız önemli koşu için felan 2 3 ay kala başlasanız yeterli tavsiyem geciktirmeden başkamanız
çok sagolun🙏🏻
Rica ederim sözlü mülakat daha çok etkili oluyor onu da aksatmayın belli başlı çıkan sorular var internetten erişebilirseniz son 1 ay kala onlara da göz gezdirmenizi tavsiye ederim bende işe yaramıştı şimdiden başarılar dilerim
evet soruları takip ediyorum, tekrar sağolunn
Rica ederim
peki bir şey daha sorabılırmıyım aklıma gelmişken😄
göz numaralarım 1.75 ve 1.50 idi sanırım gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum o meslekte sıkıntı yaratmıyo dimi öyle duydum ama emin olmak için soruyorum
Yani benim dönemde gözünü çizdirip kabul alanı gördüm ama onlar özelde çizdirmişti yani herhangi bir ameliyat kayıtları yoktu sistemde. Yani diyeceğim ameliyat olduğun anlaşılırsa çizerler üstünü anlaşılmazsa da hayırlı tezkereler 😄
bende özelde düşünüyorum bakalım valla kusura bakmayın çok rahatsız ettim 🙂
Yok ya önemli değil ben de mülakatl zamanı senin gibi şöyle böyle diye her şeyi soruşturuyordum sorman güzel 😄
😂
Doktorunu iyi araştır ameliyat olacaksan da göz önemli ilerde sorun yaşamamak için
herkes diyoki 26 yaşından önce çizdirince ilerde yine bozuluyomuş ama ne kadar doğru bilemem
Ya doktor değilim ama kişiden kişiye değişir bir de ameliyatın nasıl geçtiğine bağlı bir durumdur diye tahmin ediyorum bazılarında gözdeki derinlik algısının ufak da olsa gittiği gibi bir duyum almıştım hava kuvvetlerinde buna çok dikkat ediyorlarsı ama duyum yani kesin bir şey diyemem doktorla konuşman daha iyi olur
tamamdır tekrar kusura bakmayın🙏🏻
Önemli değil aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin mülakat hakkında şimdiden başarılar spora basmaya devam 👊
baş üstüne😆
altyapın yoksa şimdiden başlamalısın mülakatlara en az 6-8 ay kala düzenli çalışmak şarttır
çok tesekkur ederim🙏🏻
Ben de hiç spor yapmıyorum bu aralar bilgim yok maalesef
olsunn teşekkur ederim yinedee
Jamyoya gitceksen sana bi spor programı yaparız fiziki sınava 2 ay kalada parkura gidersin hallolur
2 ay çok geç değilmi ya
Yok ya zor bişey değil halledilir
Boy kilon kaç
170 61 kg
Spor salonuna yazıl sana program yapayım bi halledersin
sağol ben kendim hallederim 🙏🏻
Bu senin kondisyonuna bağlı
Spor konusunda çok iyi çalışırsan olabilir
Yazıyorum ama mesaj gitmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canım, Jamyo düşünmen harika! Hiç spor altyapın olmasa bile pes etme sakın! 🚀 Bence en az 6 ay, hatta imkanın varsa 1 yıl önceden başlayıp düzenli antrenman yapmalısın. Koşu, yüzme ve temel kuvvet egzersizleri çok işine yarar. 💪 Kendine güven, düzenli olursan smaç kraliçesi gibi olursun! Benim de başladığımda zorlandığım çok oldu ama azimle aşıyorsun. 🏐