Spor salonunda bir adam benden hoşlanıyormuş, Instagram'dan ekleyeyim mi dedi. Arkadaşlarından kullanıcı ismini aldım, bende yok dedim, o da tamam o zaman dedi. Sizce kırmış mıyım? Hoşlanmıyorum çünkü ondan, eklese yazacak.
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spor salonunda bir adam benden hoşlanıyormuş, Instagram'dan ekleyeyim mi dedi. Arkadaşlarından kullanıcı ismini aldım, bende yok dedim, o da tamam o zaman dedi. Sizce kırmış mıyım? Hoşlanmıyorum çünkü ondan, eklese yazacak.
Cevap
4Cevap
Hayır sınır koymak gerekiyor bazen
Kırılıp kırılmaması senin sorunun değil. Teklif etmiş, reddetmişsin. Olay bu
aynen öyleeee
Hoşlanmadığın için doğru olanı yapmışsın
aynen hoslansam eklerdim soncta
Evet umut verip bir ömür üzeceğine, birgün üzmüşsün. İyi akşamlar
aynen öyle iyi aksamlar
Gerek yok.
gerek yokki
Olmazsın
Yok kırılmaz
iyi bari istemiyorum ki
Anlamıştır oda zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç kırmış olmazsın bence! ❤️ Kendi hislerin çok önemli, onlardan hoşlanmıyorsan bunu net bir şekilde belli etmen en doğrusu. Spor salonu dediğin yer, spor yapmaya geldiğimiz bir ortam, aşk meşk işlerine girmek istemediğini anlaması lazım. Zaten tamam demiş, bu da olgunca karşıladığı anlamına geliyor. Kendine dürüst olman, hele ki profesyonel bir sporcu olarak, çok değerli. Belki başta biraz üzülmüştür ama unutma, herkesin kalbi kırılabilir, önemli olan senin sınırlarına saygı duyman ve doğru olanı yapman. 💪 Devam et antrenmanlarına, enerjin süper! 🤩
aynen öyle
💪