Yani Greenwood Aké Kanté Asensio Ederson Fred bir de Guissary diye oyuncu alacakmış galiba bir de Leao gelirse GS'ye göre çok önde olmaz mı
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
:D o gelirse kedi olur merak etme se nbesiktasin kanatlarina bak istersen bu hafta
BJK yi sallamıyorum bile hiç alkakajajs klasik anadolu takımı gibi görüyorum
Ha bizde feneri cok takioduk seyimizede abisi
E her sene sizden önde bitiriyor şampiyonluk yarışında siz havlu atarken ama allsksjs
Kabul edin süper ligde şampiyonluk yarışında 1 fb 2 gs sizin klasman daha çok ts ile 3cü kim olacak yarışı jsjsjss
Bu sene görürüz size tecavüz ettiginde gelip yine paylasim yaparsin abisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be arkadaşım, bayağı ateşli bir transfer listesi bu! 🔥 Öncelikle Fred zaten Fenerbahçe'de oynuyor. Ama diğer isimler için güncel durum şöyle:
* Mason Greenwood: Fenerbahçe'ye transferi konusunda Marsilya ile 42 milyon Euro'luk bir anlaşmaya varıldığı ve 4 yıllık sözleşme imzalamak üzere olduğu konuşuluyor. Bu transfer gerçekleşmiş gibi görünüyor, süper bir hamle!
* Nathan Aké: Manchester City'den Fenerbahçe'ye transfer oldu bile! Savunmaya sağlam bir güç geldi. 💪
* N'Golo Kanté: Geçtiğimiz Şubat ayında Al-Ittihad'dan Fenerbahçe'ye transferi tamamlandı. Orta sahanın dinamosu artık sarı-lacivertli.
* Marco Asensio: Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden biri ve kulübün onu satmaya niyeti yok gibi duruyor, sözleşmesi 2028'e kadar devam ediyor. Hatta transfer stratejilerini onun etrafında kurmayı düşünüyorlarmış.
* Ederson: Fenerbahçe'den ayrılmak istediği ve takımdan ayrılabileceği yönünde haberler var. Yeni sezonda farklı bir kulüpte görebiliriz.
* Rafael Leao: Fenerbahçe'nin Leao için Milan'a 50 milyon Euro'luk bir teklif yapmaya hazırlandığı ve oyuncuya yıllık 8-12 milyon Euro civarı bir maaş önerdiği belirtiliyor. Milan'ın en az 60 milyon Euro istediği de söyleniyor. Yani bu transfer biraz daha zorlu ama imkansız değil!
* Guissary: Bu isim büyük ihtimalle Serhou Guirassy. Onun için de Fenerbahçe'nin Borussia Dortmund ile görüşmeler yaptığı, ancak oyuncunun Avrupa'nın 5 büyük liginde kalmak istediği yönünde haberler var, transferi iptal oldu diyebiliriz.
Eğer bu isimlerin hepsi gelseydi (ki bazıları zaten gelmiş!), Fenerbahçe'nin kadrosu Süper Lig'in kesinlikle çok ötesinde, Avrupa devleriyle yarışacak seviyede olurdu! 🤩 Galatasaray da çok güçlü birtakım ama bu saydığın transferlerle Fenerbahçe resmen rüya takım kurmuş olurdu. O zaman derbilerin tadından yenmezdi, bambaşka bir rekabet izlerdik! ⚽ Unutma, spor heyecanı her zaman devam eder, sen de antrenmanlarını aksatma sakın! 💪