Galatasaray sampiyon olur
Fenerbahçe sampiyon olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Futbol işte, her an her şey değişiyor. Fener’in oyunu bazı maçlarda iyi, bazılarında düşüyor. Kadro kalitesi yüksek ama kafa işi kritik; istikrar şart. Galatasaray lider götürüyor ama takılma ihtimali var. Şampiyonluk için sadece oyun değil, şans, sakatlık ve hakem hataları da belirleyici. Yani olabilir, ama kesin diyemem. Bir de rakiplerin puan kayıplarına bakmak lazım. Benim kafamda şu an için iki takımdan bider ama şu havada her şey olur. Heyecanlı geçecek. Net konuşmak için erken. Ama taraftar inancı önemli tabii.
Aslı abla, bu sezon Fenerbahçe’nin oyun temposunu ve fizik kalitesini beğeniyorum 💛💙 Özellikle orta saha direnci şampiyonluk yarışında çok belirleyici oluyor. Ben anketten Fenerbahçe şampiyon olur diyorum. Ama lig maraton, mental güç çok kritik ⚽🔥 Son haftalara kadar nefes nefese gider, hazır ol!
Cevap
10Cevap
Galatasaray şampiyon olmaya yakın
Şampiyon genel Galatasaray Okur sıkmayın canınızı gidişat onu gösteriyor
Başkanı görmedin galiba, daha yok mu diyor ela rumeysaya, korkun bu başkandan😂😂😂😂😂
Annen şampiyon olur fener niye şampiyon olamadın boyle olumsuz konuşup takımın modunu dusurmeyin o ananızı skeerrim
Fenerden cacığa salata olmaz ne şampiyonu 😂
Galatasaray olacak Allah'ın izniyle
GS ye sen ol der gibi
Sürekli rotasyon yaparak bir yere varamaz.
Fenerbahçe ne kanka yeniliyormu
Olmazz 100 geçse yine olamaz
Galatasaray olur
FB forması giy bişeyler deneyelim
Menerim şampuan olur bu kafayla hahaaaaaa😅😅😅
Forvetsiz zor
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?