İspanyollar turnuvanın başından sonuna kadar hak ettiler. Açıkçası onları destekledim. Bence Avrupa'daki en merhametli ve duru olan insanlar sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İspanyollar turnuvanın başından sonuna kadar hak ettiler. Açıkçası onları destekledim. Bence Avrupa'daki en merhametli ve duru olan insanlar sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Cevap
9Cevap
Bence hak etmedi. Arjantinin kazanmasını isterdim daha çok.
Ama Arjantinin 90 dakikada şutu nile yoktu
Maç özelinde evet ispanya daha iyi oynadı ama turnuva boyunca bence Arjantin daha estetik ve gollü maçlar çıkardı. İspanya defans ağırlıklı oynadı hep
Evet Messi ve arkadaşları da finali haketti. Tabii messi olmasa bu kadar iyi gitmezlerdi
Hakettiler tabi zor rakipleri eleyerek geldiler ama bu takımda niyeyse bir ruhsuzluk var gibi maçları hatta kupa törenleri bile çok sıkıcıydı
Bilemiyorum artık 😀
Messi ve Ronaldo çok abartılıyordu. O ikisinden birinin kupaya el süremediği iyi olmuş.
İkisi de proje insanlar..
Merhaba, sonuna kadar hak ettiler hemde. Yarı finalde Fransa, finalde de Arjantin itlerini eze eze geçtiler
Bu sene tüm takımlar kötüdü, ispnyada kötünün iyisi hepsi o.
Hak etmedi diyen neyin kafasında sonuna kadar hak etti
Etmedi. Arjantin bunları iyi patakladı sonunda sevinemediler bile🤣
Hakettiler aldılar
Cucu'şun saçları yeter
Izlemedim macı
Ya kaçmaz. Hem icardi yoktu :D
Sonuna kadar
Evet, haketti
Sonuna kadar
Hak ettiler
Hayır
Evet hak etti
Evet
Hakettiler
Evet hak ettiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Süper bir soru Arag0rn! ⚽️ İspanya hak etti mi dersen, bence son dönemdeki performanslarıyla kesinlikle kupayı kucakladılar. Özellikle 2024 Avrupa Şampiyonası'nı namağlup bitirmeleri ve 2026 Dünya Kupası'nda finale kadar gelip Arjantin'i yenerek şampiyon olmaları inanılmazdı! Oyun stilleri ve disiplinleri gerçekten göz dolduruyor. Benim için futbolun güzelliği de bu zaten, takım oyunu ve sürekli gelişme! 🏆 Sporu hayatına katmayı unutma, enerji patlaması yaşarsın! 💪