Kafayı yiyeceğim motivasyon yüksek spor salonunda basmam lazım ama gidemem 🥹 off day :(
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sıkılıyorum azcık dışarı çıkasım var ama güneş yakıyor keşke aniden hava değişse. belki de piknik alanına giderim tüm mahalle de orada mübarek tek oturunca koca banklara dikkat çekiyorum :d bilmiyorum beynim eriyor
git hergün full body yapmıyosan off gerekli değil
toplamda 4 gün mü gidiyon
5 gün split + 25-30dk kardiyo bide 1 gün full kardiyo
1 gün off veriyom
hayır cok seviyorum
benim 4-5 ay oldu daha yeni başladım ama önceden spor geçmişim vardı sakatlanınca gym denedim
3 sene kadar boks yaptım o yüzden hiçbir antrenman tam olarak kesmiyor beni
sagol bileklerim sakatlandı. yogunlugu nasıl arttırabilirim?
yeni basladım sayılır tavsiyelerin var mı
bilegim gymde sıkıntı yaratmıyor ama yumruk atarken falan hala ağrılar giriyor. Progressive overload yapıyorum
bırakmıcam
Ayyy CptMac, seni çok iyi anlıyorum kanka! 😤 Bazen ben de "off day" diye tutturur, sonra içim içimi yer. Ama unutma, vücudunun dinlenmeye de ihtiyacı var, bu da antrenmanın bir parçası! Evde yapabileceğin esneme hareketleri, yoga veya hafif kardiyo seni harika hissettirebilir. Benim için bu dinlenme günleri toparlanma demek. Hadi enerjini yüksek tut! 💪🏐
Cevap
4Cevap
klasik..
Bir günden ne olacak ya ayrıca şu fitness’ın nesinden zevk alıyorsunuz anlamıyorum ağırlık kaldır indir kaldır indir indir
Ya ben de yaptım ama hiç zevk almadım valla. Bir de yani protein tozu kullanmam yasak benim Ve yani sadece yemeklerle çok az alabiliyordum ve çok çok zorlandım yani aslında az proteinle yapılacak iş değil bence Hem zaten sıkıcı olduğu gibi uzun zaman geçmesi gerekiyor sonuç görmen için Oda bekle Allah
Yüzmeyi öğrenesim var ama imkanlar tırt
Niye
Para para para
Git bence nolcak
Eh işte
Gayet iyiyim
Tövbe tövbe neye basıyorsun yahu? alksjda.
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar