Kişilik & Karakter Nasıl hissediyorsun şu an? babynur Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yorgunum Nasıl hissediyorsun şu an? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Çalıştım akşam 10a kadar, ufacık bir sese bile tahammülüm yok 1 0 Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl b. k gibi ya, bazı insanlar ölmese olmaz mi 2 0 Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Fiziksel mi ruhsal mi yorgunluğun? Kötü hissediyorum 0 2 Yorumla babynur 1 yıl Ruhsal Yorumla Senicilginseyseni 1 yıl Anlatmak ister misiniz Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Uykusu gelmiş 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Yalnız 1 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nötr 3 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çok enerjik 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sıkıcı 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Sıkılmış 0 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 815 cevap paylaştı. şimdilik iyiyim 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Manyak 0 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 469 cevap paylaştı. Uykulu mayhoş 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hafif rahattt 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı. Yorgun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok mu yedin 0 4 Yorumla babynur 1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok yemek ister miydin Yorumla babynur 1 yıl Sen ye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel beraber olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çalıştım akşam 10a kadar, ufacık bir sese bile tahammülüm yok
b. k gibi ya, bazı insanlar ölmese olmaz mi
Fiziksel mi ruhsal mi yorgunluğun? Kötü hissediyorum
Ruhsal
Anlatmak ister misiniz
Kötü hissediyorum 💅🏻
Uykusuz yoğun ve nöbetçi
Uykusu gelmiş
Normal