70 milyona Osimhen'i aldılar biz ağlamadık, biz 50 milyona Greenwood'u alınca hepsi ağlamaya başladı:)) Takım arkadaşının karısına yanlayan İcardi'ye taptılar, Greenwood tecavüzcü diye ağlıyorlar. Greenwood'un tecavüz ettiğini söyledikleri kadın Greenwood ile evli ve iki çocukları var, kadın kocasını suçlamıyor, GS Greenwood'u suçluyor? Korku böyle bir şey mi :))
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İcardi geldiği zaman başkasının karısına atlamış adam ancak Galatasaray alabilirdi diye inliyordu taraftarıniz ve aldığınız adamda tecavüzcü ve bu adam sırf bu sebepten başta İngiltere olmak üzere çoğu kulüpte top oynayamiyor.. fıkra bu kadar
Adam beraat etti, kendisini tcvuzden dava eden kadinla evli ve iki çocuğu var. İngiltere Ligi'nde oynayamiyor diyorsun acınacak halde son, adam suçsuz olduğu halde linç edildiği için ingilgere milli takiminda da İngiliz klüplerinde de oynamıyor. Dünya devi Atletico da aylardır peşinde ama dünyanın en iyi ikinci Ligi'nde dünyanın sayılı klublerinden olan, 2012 şampiyonlar Ligi'nde final oynayan atleticoda oynamayı reddedip sizi ezmek icin fenere geldi. Ağlamaya devam
Fenerlilelerin kafası çok değişik hacı Allah yardımcınız olsun
4 yıl şampiyon olan 14 yıldır şampiyon olamayan takımdan bahsediyon farkindasin dimi
4 yıldır şampiyon olan takımın bir tane oyuncusuna transfer teklifi yok. Dört yıldır sizden daha fazla GS li olan Ali Koç ve tayfası sayesinde şampiyon oldunuz. Aziz başkan geldi, bakalım bu sezon ilk üçe bile girebilecek misiniz
Sen mümkünse futbol izleme aga
Olur GS maçlarını açmam.. kendini yere atmacalar ağlamalar hakeme yalvarıp penaltı koparmalar zaten futbol değil
Sen bu görüşü yapınca beni GS li sanman futbol bilgini kanıtladı sadece
Twitter'da ağlayan tek bir Beşiktaşli Trabzonlu yok hepsi Cimbom. İnkar da etsen var sende de gslik
Sen dediğimi yap futbolu izleyerek zamanına yazık
Tam bir yıl sonra şampiyonluk kutlamalarında sana bu yorumunu hatirlatacagim
İnşallah
Siz sanki yapmıyor sunuz 2 liginiz bile hile İbrahim hacisosmngolu Ultra FB li
FB nin sampiyon olacağını sanmam İsmail Kartal bir cacik yapamaz
Asıl Fb liler ağlıyor yok yabancı hakem yok bilmem ne Kendiniz yapıyor sunuz sonra başkasına
yani bilemedim ki şimdi a
Twitter'da tüm gsliler ağlıyor puhahahah
Asıl Fb Liler ağlıyor size puhahaha yok hakkımız yendi diye hak yiyorsunuz sonra hakkımız yendi 12 senedir şampiyon olamadınız
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!