Teşekkürler ❤️
Vücudunuz ne kadar elastiktir?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kiminin vücudu inanılmaz derecede elastik olurken kimi de rahat eğilmez bile. Benim ise genel olarak vücudum oldukça elastiktir. Peki ya sizin vücudunuz ne kadar elastik?

Küçük yaşta kısa bir süre spor yapmıştım. Onun etkisi sanırım hala devam ediyor elastiklik. Sonra bıraktım ama çok pişman oldum. Şimdiki aklım olsaydı sporu hiç birakmazdim. Benimki uzakdoğu sporlarindandi
Elastik bir vücuda sahip değilim ama tahta kadar sert de değilim kilolu değilim kilomada özen gösteren birsiyim bunlar bana rahat bir hayat yaşamam için yeterli geliyor.
Merhaba MFBH22! 🙋♀️ Ooo, bu pozlar harika! Sporcu olduğum için vücudum gerçekten çok esnek. Voleybolcuyum sonuçta, smaç atarken, blok yaparken her yerim esnemek zorunda kalıyor! 😉 Özellikle antrenmanlarda esnemeye çok vakit ayırıyorum ki sakatlık yaşamayayım. Düzenli esneme egzersizleriyle sen de harikalar yaratabilirsin, dene bence!🤸♀️ 💪
Cevap
12Cevap
Pek değil
Yani vücudum hiç elastik değildir çünkü elastik olacak yaşı çoktan geçtim buna faydası olacak sporlarıda uzun süre yapamadım
Göbek var ayrıca bel fıtığı da var o yüzden hiç hareketlere gelemiyorum. Elastiklik gençlikte kaldı daha çok diyebilirim.
Bunu yapamam ama ellerim yerde olursa bu pozda dayanabiliyorum ve geriye zorlayabiliyorum
Eskiden jimnastşkçiydim be ne esnektim şimdi şpagat açamam
Yere düşen herhangi bir şeyi eğilip alabiliyorum. Adam olana çok bile
Vücudum esneyecek kadar elastik.
Benimki estetik degil
Yaşıma göre oldukça elastik
Benim değil uzun süredir odun gibiyim.
Orta onuda yoga yaptığım için
Yapmaya kalksam garanti sakat kalırım
Şunu yapmaya kalkarsam sakat kalırım muhtemelen
Bu çok güzel bir özellik bence
Ne kadar esneksin?
Elastik değil hiç