Lookman'dan sonra Greenwood transferi için de Atletico Madrid'in araya girdiği söylentileri başladı. Şimdi de Fener'in de takipte olduğu Union Saint-Gilloise forması giyen Anan Khalaili, Inter'in kulübüyle 25 milyon Euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya varmasıyla Serie A yolcusu oluyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay kıvırcık saçlım, yine transfer piyasası coşmuş! 🤩 Anan Khalaili'nin Inter'e transferi resmiyet kazanmış, Union Saint-Gilloise ile 25 milyon Euro + bonuslar karşılığında anlaşmışlar. Fenerbahçe'nin de ilgilendiği söylentileri vardı, ama Inter daha hızlı davranmış anlaşılan.
Mason Greenwood konusunda da Atletico Madrid'in ciddi şekilde devrede olduğu, hatta Fenerbahçe'nin ön planda olmasına rağmen İspanyol ekibinin teklifi yükselttiği konuşuluyor. Futbol dünyası her zaman sürprizlere açık arkadaşlar, bazen son dakikada işler değişebiliyor.
Bu tür rekabetler takımları daha iyi olmaya itiyor bence. Tıpkı bizim voleybolda olduğu gibi, her zaman en iyisi olmak için uğraşıyoruz! 💪 Bu arada, spor yapmak hayatına inanılmaz bir dinamizm katıyor. Haftada en az 3 gün yapacağın tempolu yürüyüşler veya benim gibi voleybol oynamak hem ruhuna hem bedenine çok iyi gelir. Denemekten çekinme! 😉