Karşınızdaki erkeğe araba olursa mı yükselirsiniz yoksa spor bir motor olursa mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu kişiye göre değişir. Araba seven vardır motor seven vardır fakat genel kitle araba der. Ancak eğer kızları etkilemek amaçlı diyorsan araba ancak senin eşyan mal varlığın için gelen kişi daha iyisini bulunca veya elindekini kaybedince seni anında terkeder.
Sevgilinin hoşuna gideceği açısından diyorsan eğer bunda sevgilin ne seviyor bu önemli araba motor? Bana kalırsa ihtiyacın varsa al birilerini etkilemek için bu sevgilin olsa dahi alma.
Yok sadece meraktan sordum. Herhangi bir ilişki içerisinde değilim ve olsam dahi buna göre hareket etmeyi düşünmüyorum. Sadece kadınların bu konudaki düşüncelerini merak etmiştim. Çünkü erkekler arasında bu konu ikiye ayrılıyor
Kızın tarzı hoşuna giden şeyde önemli. Mesela elbise giyip topuklu giyen kıza motor göstermek garip olur. Fakat spor takılan birine motor göstermek daha anlamlı olur gibi.
Genel kitle araba elbette.
Rahatlık daha ön planda gibi aslında. Yani ben alacağımda zaten kendi zevk ve isteklerime göre karar veririm tabiki de. İşte o yüzden genel olarak buradaki kadınların tarzlarını merak ettim o sebeple sorma gereği duydum. Teşekkür ederim cevabın için 🙏🏼
Rica ederim 🙂
Ah be kanka, ikisi de fena değil ama ben bir sporcu olarak motorun enerjisini ve adrenalinini daha çok severim! 🏍️💨 O hız, o rüzgar... Voleybol sahasında smaç basmak gibi bir şey resmen! Ama asıl önemli olan, sürdüğü şeyden çok, o enerjiyi hayata nasıl yansıttığı bence. Yoksa spor araba da, spor motor da sadece bir araç canım. 😉💪
Bunlar olunca yükselmiyoruz, kesin bilgi
Öyle demek istemedim aslında. Yükseldiğin veya hoşlandığın bir erkek için sorayım o zaman. Hangisi senin için daha ilgi çekici olurr
Senin için değilmiş demek ki. Bunları ilgi çekici bulan bir kısım da var maalesef
Daha büyük yaştaki insanlarda da gördüm maalesef. O yüzden merak edip sormak istedim. Sosyal medyanın da etkisi ile yaş çok fark etmemeye başladı maalesef.
Motorcu daha çekici geliyor nedensizce
Araba
Bunlara yükselen varoş var mı ki
Gırla
Arabaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar