motosiklet ile arabanın yeri apayrıdır. motosiklet tutkunuyum ama arabayıda seviyorum. ikisinide kullanma zamanları var. gel gelelim çekicilik kısmına. eğer bir kadın sırf altımdaki araç güzel diye benimle ilgilenmeye çalışırsa , heleki bu durumu anlarsam onu ya görmemezlikten gelirim ya da ona orda iki laf söyleyip rezil ederim, o an ki psikolojime bağlı. buradan duyuruyorum; kadınlar, lütfen aracımız fiyakalı diye bize tüm kadınlığınızı gösterip kedi gibi sırnaşmaya kalkmayın. her erkek bir değildir. asıl motorcu erkekler motoruna değer verdiği için siz kadınlar geri plandasınız ve duymak istemeyeceğiniz laflar işitebilirsiniz. bilginize. not:choppercı
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Laf meclisten dışarı ama arabayı görünce nereye pozisyon alıyoruz diye soran tipler var.
76 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
- +1 yıl
Bu doğru ancak bunun da nedeni aileden kaynaklı bence çocuklarına karşı çoğu şeyin varlığını göstermiş olsalar o kızlar bu şeylerin boş olduğunu anlar diye düşünüyorum.
- +1 yıl
@DüşbaZ__ ben bunun asıl nedenine indim. Eğitim ailede başlıyor bu bir gerçek. Erkeklerin parası, gücü açıkçası benim taktigim bir durum değil. Kendi ayaklarımın üstünde durmak isteyen bir bireyim.
+1 yılMotosiklet erkeği uçarı kafasına göre takılan hayatı günü birlikte yaşayan gibi geliyor. Araba erkeği daha planlı programlı yaşayan ayakları yere sağlam basan sorumluluk sahibi ideal koca adayı gibi geliyor. Seksilik bugün var yarın yok ben seksiliğe çok bakmam herkes biraz seksidir. bu yazdıklarımın hepsi sadece araba ve motosiklet üzerinde fikirlerimdir. Karakter çok farklı bir şey karakteri baz almadım. Karakter işin içine girerse tam tersi de olabilir.
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@popandart evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimsiyah deri ceketli siyah jeanli motosiklet erkeği 😍
24 Yorumla- +1 yıl
Ahada beni anlatmış 😱
Cevap sahibi+1 yılBakarken düşüyordum bir kez 😂
- +1 yıl
Dikkat et dikkat şakaya gelmez ☺️
Cevap sahibi+1 yılNapayım çok cezbedici
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
+1 yılÇekicilik kriteri sahip olduğumuz maddi şeylerle olmamalı diye düşünüyorum.
96 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Halk dansları Latin dansları :)
- +1 yıl
Kesinlikle evet
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAltında motosiklet var diye erkekler bana çekici gelmiyor hele de onunla hava atmaya çalışıyorsa hepten düşüyor gözümden ama tam bir motosiklet aşığıyım. :) Sadece motosiklet çekici geliyor bana, üstündekini görmüyorum bile. :D
20 Yorumla
+1 yılİkisi de değil. Yakışıklı erkek çekici geliyor onlara. İsterse dolmuşa binsin. Benim arabam da var motorum da var. Şimdiye kadar hiçbir kızın eline bile dokunamadım sırf tipsiz olduğum için. Bilmem anlatabildim mi.
22 Yorumla- +1 yıl
@alemdar91 Yoo duruyoken de etkileyemiyorum. Demek ki olay araçta değil kullanıcıda.
+1 yılBenim için kesinlikle araba. Motora binemem korkuyorum ve bana tehlikeli geldiği halde sevdiğim adam bunu kullanmaktan zevk alsın istemem. Kendimi guvende hissetmeliyim
20 Yorumla
+1 yılArabası ya da motoru var diye çekici gelmez bir insan bana.
Ama şöyle de bir şey var motor kullanırken giyilen ekipmanlar (kask kolluk dizlik vesaire) erkeklere çok yakışıyor😅20 YorumlaMotor hem maliyet olarak hem de konfor olarak kizlarin oncelikli tercihi olmaz. Serseri bir sevgilim olsun, iki takilalim heyecan yasiyim iliskilerinde motorluya giderler ama uzun vadede araba isterler.
10 Yorumla
+1 yılOnun arabası var güzel mi güzel asdfhsj motorcuyum ben motor alıcam kendime 👻
30 YorumlaIkisinede gicigim. Anca filmlerde dizilerde olur gercek hayatta ya hava icin hizli gidiyorlar ya kornaya basiyorlar ya da altlarindaki arac eski oluyor. Butun hava pssss
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdi hangi araba hangi motor😂
bir tarafta kawasaki var diğer tarafta mondial
bir tarafta 2006 elanor var diğer tarafta doğan görünümlü şahin😂😂10 Yorumla
+1 yılMotorsikleti tehlikeli buluyorum bir arkadaşım kaza sonucu öldü o günden beri benim için ölüm aracı gibi. Arabasıyla değil şöförüyle ilgileniyorum yani çirkinse ferarrisi olsa dönüp bakmam.😒
10 YorumlaTabiki de motosiklet kullanan erkek daha çekicidir. 😏😎
10 Yorumla
+1 yılÖnce adam olsun. motoru, arabası, hatta çok parası bile olsa, adam olmadiktan sonra neye yarar...
57 Yorumla- +1 yıl
ah canım benım ağzınasağlık
- +1 yıl
@AnonimAdam0 Teşekkür ederim
- +1 yıl
@AnonimAdam0 senin gibi y*vşaklar yavşsmasın diye... resmen fırsat koluyorsunuz taciz için
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 şu an senin yaptığın taciz paşam. haddini bil.
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 küfür etmeye hakkın yok onunla aramızda olan bişey onun korumasımısın sen
- +1 yıl
Arkadaşlar lütfen birbirinizi kırmaya gerek yok...
Ben mesajlarımı açmadım çünkü, biz kadınlar burda acaip şekilde rahatsız ediliyoruz. Kadına bir arkadaş bir dost değilde tabiri caizse bir mal gözüyle bakılıyor burada.. Tüm konuşmalar belden aşağı...
Yazacak sor uçak birseyi olan varsa burdan cevaplayabilirim. - +1 yıl
Özel bir soru soracaktım cinsel değildi her neyse rahatsız oluyosan tabiki yazmam kusura bakma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun cevabını bilmem ama bence erkeklere motor kadınlar çekici geliyor. 🤔
21 YorumlaŞu rus arabası vardı bir zamanlar; murata benziyordu ismini unuttum şimdi. O en çekici araba hatun tavlamak için. içinede azdırıcı koku sürdünmü hatun tamam abi..
10 YorumlaÖzgüveni eksik ve materyalist olan erkeğin ihtiyacı olan şeydir bunlar. Çekici olmak için bunların hiçbirine gerek yok karakteriniz ve bedeniniz güçlü olduktan sonra her kadını etkiler hatta titretirsiniz...
20 Yorumla
+1 yılYani şimdi dürüst olmak gerekirse, benim nacizane görüşüm, tabii ki benim açımdan farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama aynı zamanda bu konuyu farklı bakış açısı ile değinmeye bakarak ve benim gibi her birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorum
00 Yorumlasoru değişik geldi kusura bakmayın. Arabası olan erkek mi? motoru olan erkek mi? deseniz anlarım da araba erkeği nedir?
merhaba ben motor erkeği? nasıl yani 🤔12 Yorumlasevgilimde motosiklet var zaten yakışıklı birde onun üstünde olunca ayrı bir çekiciliği oluyor :) yani motosiklet :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılArabayla bir alakasi yok bence...
Arabaya paraya bakin kadin her zaman zayif kisiliklidir...
Bazi kizlar bmw'nin sağ ön koltugunda standart donanim olarak geliyor o ayri tabi.10 Yorumla
+1 yıl30 yaşından önce motosiklet derler 30 yaşını geçmişler araba derler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yıl2013 den beri motorcular grubu üyesiyim en son yaptığım hız motorla 220 dahada basmadım istesem basardım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmotor cesaret işidir. 8 10 bin lira verip cesaretini gösterebilirsin ama her cesaretli erkek araba alamıyor malesef :D paraya bakan kızlar arabayı seçer, cesarete bakan kızlar motoru seçer :D benim şahsi fikrim mobilet :D aykırı olanı severim :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMotorcular daha çekici fakat asıl para konfor araba sahiplerinde
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Araba kardeşim bana göre motor şeytan işi tehlikeli yani
10 Yorumla
+1 yılMotora binen adam ölür diye korkar ve uzak durarım. Ben rotten. com la büyümüş bir kızım
10 Yorumla
+1 yılArabalı daha iyi bagaja bavul çadır al gez gör şehirleri 🤗
10 YorumlaErkegin kendisi çekicidir isterse çekicisi olsun egr çekici diilse hiç çekilmez
10 YorumlaMotorlu erkek mevsimlik isci gibi sadece yazın çıkar ve trafikte daima ezilir
10 Yorumla
+1 yılNasıl kullandığına bağlı ikisini de deli kullananları sevmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. araba erkeği, motosikleti seven bir insan değilim, çok güvenli bulmuyorum trafikte.
10 Yorumlamotorsiklet tabii ki de. Adam cirkin dahi olsa kaskı yeter😁😀
10 Yorumla
+1 yıldeğişir tabiki yani adamına göre kıza göre değişkenlik gösteriri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılAraba. Özellikle bazılarına araba kullanmak çok yakışıyor uzun uzun izleyesim geliyor
10 Yorumla Motosiklet ama sadece babam kullanınca😍❤😍❤😄😂😄😂
10 Yorumla
+1 yılTabiki 4whell drive erkeği 😎 lastik çamura değecek agaaa
Araba neymiş minicik minicik tekerler..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılMotorsiklet yaaaa bide Karadenizli olursa dadından yenmez
10 Yorumla
+1 yılMotor her zaman farklıdır o yüzden motoru kimse sevmez aksiyon istemezler
10 YorumlaMotor da kullandım da araba daha keyifli ve ilgi çekiyor
10 YorumlaArabada var motorda. Yürüyorum kaldırım ağlıyor. Beni seven ayaklarımın üstündeyken sevsin ;))
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. benim param bisiklete yetiyor isteye varsa anca o
67 Yorumla- +1 yıl
Aşk adamın feleğini şaşırtır :)
www.replikdiyari.com/.../...B1r-filmmi-izlicez.jpg
+1 yılAraçlarını hava atma malzemesi olarak kullanmayıp ulaşım vasıtası olarak kullanan erkek çekici bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeği çekici kılan şeyler bambaşkadır. Araba ya da motosikletten inince çekiciliği bitiyor mu o zaman?
10 Yorumla
+1 yılSempatik yakışıklı olmayan erkek isterse uçak kullansın yinede çekici olmaz
10 Yorumla
+1 yılHer ne kadar motorda çekici gözükse işi arabacı götürür😀
10 YorumlaMotosiklet kullanan erkekler bana itici geliyor
21 Yorumla
+1 yılmotor süren kısa yaşayacağı için daha çekici olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArabanın motorun yanında foto çektiriyorlar ya gıcık oluyorm ona ya çok itici
10 YorumlaMotosiklet daha çekici.
10 Yorumlamotosiklet erkeği daha iyi ♥
10 Yorumla
+1 yılAraba erkeği tabii ki.
10 YorumlaMotosiklet çok çekici ya bende alıp cool cool gezmek istiyorum :
12 Yorumla- +1 yıl
Ilaci nerdesin😂😂
- +1 yıl
@lLaci
bir arkadaş derdi Erkekler ve oğlanlar diyorsun yani? Motor demek testesterondur..
10 Yorumla
+1 yılMotosiklet kullanan bazı erkekler cok cekici olabiliyor 😏
25 Yorumla- +1 yıl
Benim gibilerinden bahsediyor beyler
- +1 yıl
@EgeArslannn35 ahahah motosiklet erkeği seni 😂
- +1 yıl
bir tur verim mi 😂😂
- +1 yıl
@EgeArslannn35 fena olmazdı epeydir binmiyorum😂
- +1 yıl
Ben öne binerim sende bana tutunursun 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ilk önce tip olması lazım sonrada fark etmez :D
12 Yorumla- +1 yıl
mantık içerikde gizli
Cevap sahibi+1 yılAnlayana..
+1 yılMotosiklet tehlikeli.
20 YorumlaMotosiklet kullanan erkekleri şımarık görürüm o yüzden araba
16 Yorumla- +1 yıl
@popandart ben sadece gördüğümü söyledim
- +1 yıl
@popandart davranışları kendilerini çok havalı sanıyorlar
- +1 yıl
@popandart hiç olmadı sadece gözlem yaptım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılG. t oğlanı iyidir desem münasip olur mu?
12 Yorumla
+1 yıltartışmasız kizlara göre araba arabali erkeklere yiyecek gibi bakıyorlar kizlar mk
10 Yorumla
+1 yıl7 yıllık kuryelik hayatmın kattığı tecrübeye dayanarak araba mk
10 YorumlaHiçbiri adam olsun 😂😉
30 Yorumla- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım