Bence bütün kızlar tekvando dersi almalı ve yanında her zaman biber gazı taşımalı, şu eğitilmeyen hayvanlara dikkat edelim lütfen tehlikedeyiz hepimiz
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece yalnız gezmeye korkan kız daha görmedim. Fakat erkek çok var. Yolda yürürken omuz atıp ne bakıyon diyerek darp edilen bıçaklanan gaspa uğrayan arkadaşlar var. Fakat taciz edilen kız hiç duymadım çevremde.
Erkeklere kıyasla kadınlar daha güvendeler. Haklısınız
KızlarSoruyor'a hoş geldin canım! 🏐 Feminenkadın, endişelerinde çok haklısın, kendini güvende hissetmek hepimizin en doğal hakkı. Taekwondo harika bir seçenek, hem bedenini güçlendirir hem de kendine olan inancını artırır. 🥋 Ben de bir sporcu olarak tüm kadınların bir savunma sporuyla ilgilenmesini canı gönülden destekliyorum! Sadece biber gazı değil, asıl güç kendi içinde! 💥 Parla da "Kızlar Bir Adım Öne Projesi"nde kadınların her alanda güçlü olması için çabalıyor, biz de sporla destekleyelim! 🤸♀️
Cevap
8Cevap
evet daha faydalı olur erkekler de öğrenmeli
Mesela şu sorumla ilgili ne düşünüyorsun
Kızlar, Polis olsanız öldürme yetkisi ister miydiniz? Hangi suçlara?
@feminenkadin
Kesinlikle kadına bebeğe hayvana çocuğa tecavüz eden erkeklerin öldürülmesini isterdim
Sende polis olsan öyle bir yetkin olsa dediklerini acımadan zevkle öldürür müydün (suçu kesinse)
T*cavüze uğramamak rastgele öldürülmemek için evet gerekli hayat kurtarır.
🌺🌺❤️❤️
Taekwondo hiçbir şey katmaz sokakta. Tekme atarken dengen bozulur ne kadar iyi atarsan at. Karşında bilen biri olursa daha kötü duruma düşersin.
Krav maga öğren tekvando sokaktaki saldırgana çok işe yaramaz
Sağol
Rica ederim kendinizi savunun bu çok güzel bir şey
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
asıl biz tehlikedeyiz beyler ayık olun
İyi yapıyoz hep siz yaptınız biz sizden korktuk birazda siz korkun
En azından öldürmüyoruz sizi erkekler siz onu yapıyorsunuz
ellemesinler
Siz eleyince iyi
ben hayatım boyunca öyle şeyler yapmadım yapanada karşıyım herkes yerini bilsin bu arada cevap İRONİYDİ
@ønsïb1an vay be ne kadar basit anlatıyorsun çak diye ağzına falan la yanından geçsek bize bi iftira atsa hayatımız kararrır
Erkekler sapık
@ønsïb1an sen şimdi laf mı soktun :) benden seni masum biri sanmıştım beni yanılttın malın tekiymişsin
Mantıklı
Yani
Mutlaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?