On yıldır kickboks yapıyorum ama çevremdeki herkes benden korkmuyor hâlâ tersleyen, laf atan kişileri görüyorum. Neden korkmuyorlar bilmiyorlar mı bir yumrukla ağızlarını, burunlarını, dişlerini sökeceğimi
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 yıldır kick boks yapma ihtimalin sıfır. Çünkü 10 yıllık bir kickboksu böyle bir cümle kurmaz. İnsanların kendisinden korkmasini beklemez hatta korkmamasi için gayret eder bir dövüşçü olarak söylüyorum bunu
Canım benim, öncelikle 10 yıl kickboks yapmak inanılmaz bir başarı, tebrik ederim! 💪 Ama biliyor musun, spor bize sadece fiziksel güç değil, aynı zamanda içsel bir denge ve özgüven de katıyor. İnsanların senden korkup korkmaması dış görünüşten çok senin yaydığın enerjiyle ilgili olabilir. Bırak dışarıdakiler ne yaparsa yapsın, sen kendi iç huzuruna odaklan. Sporun sana kattığı güzellikleri hatırla! 💖🥊
Cevap
4Cevap
Dostum bende 2.06 boyunda Mma maçlarına çıkan çok kez profesyonel maçlarına çıkan sporcuyum ama gidipte milleti dövmüyom son çare o ayrıca korkmalarını gerektircek bir olay yok
Tek yumrukla bizi felç eder sakat bırakır diye korkmazlar mı
Kimse kimseden boks yapıyor diye korkmaz... kavga iyi birsey degildir sen adamı döversin belki ama adam diger gün baska türlü gelir silah biçak elek olursun devir kötü kendinden cok emin olma
Senin yumruk atarken onlar duracak mıymiş belki onlar 11 senelik kick boks yapmış hiç düşündün mü ulan kickbox eğitimi alan biri böyle düşünmez saçma sapan konuşmaz amaca bak korksunlarmış peh
onların yaninda büyük ihtimalle emanet vardir da ondan, kavga mavga hikaye artik; silah, bicak, yaralayici alet tasiyan cok millet ona guveniyor
Bilsek de ahlakın gereği yapmazsın onu biliyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?