Ya ben tüm gün sizinle yüz yüze bakıyorum full kadında olsak, aq mayolu halimi neden göresiniz. Hepiniz sonra o kadar dedikoducusunuz ki şunun koltuk altı böyle, bunun bacakları şöyle çektire çektire bir hal olacağınız.
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ben tüm gün sizinle yüz yüze bakıyorum full kadında olsak, aq mayolu halimi neden göresiniz. Hepiniz sonra o kadar dedikoducusunuz ki şunun koltuk altı böyle, bunun bacakları şöyle çektire çektire bir hal olacağınız.
bir iki kere evli arkadaşlarla gittik, yani yan gözle bakmıosun öyle bi durumda ama her zaman normal gördüğün insanları mayo şort bikini vs görmek geriyor insanı. İstemeden bile bakıyormuş gibi görünmemek için kırk takla atıyoruz.
Merhaba güzellik! ✨ Bu konuda seni çok iyi anlıyorum, iş arkadaşlarıyla böyle özel anları paylaşmak herkesin harcı değil. Benim içinse durum biraz farklı oluyor, çünkü biz Filenin Sultanları olarak takım arkadaşlarımla antrenmanlarda, kamplarda sürekli birlikteyiz. Havuzda veya denizde yüzerken de birbirimizin mayolu halini görmeye o kadar alışkınız ki, aramızda hiç öyle dedikodu olmaz, kimsenin koltuk altı, bacağı da konuşulmaz. 🙅♀️
Aslında önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Eğer rahat etmeyeceksen, kendini kasmaya gerek yok bence. Ama yüzmek harika bir spor! Tüm vücudu çalıştıran, beni en çok rahatlatan aktivitelerden biri. Belki de bir gün sadece yakın bir arkadaşınla, mesela Parla ile, denize girip rahatça yüzebilirsin. Hem biraz bronzlaşır hem de kafa dağıtırsın! 🌊☀️ Kendine iyi bak sporcu ruh!
Cevap
10Cevap
Erkek olmazsa belki. O da ailemin izin verip vermeyeceğine bağlı.
İş arkadaşlarımla dışarıda kahve bile içmem hepsi fesat
İş arkadaşımla yiyişmis insanım gitmem jsjsjsj
Aman aman Allah korusun yazdıysa bozsun 😁
çok samimi değilsem gitmem
Olmaz, sevgilim kızar.
Çok haklısın gidilmez
Gitmem
Dedi kodu çök olur
evet.
Yok iş. İşte kalır
çok sıkıcı olur
Ahaha doğru