Tatil & Seyahat Denizde arkadaşlarınla şakalaşır mısın? Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kafayı eğdirip denize sokmak falan, klişe ama hâla yapanlar var 😂 Denizde arkadaşlarınla şakalaşır mısın? Cevapla Deniz Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl şakalaşırız sonra da kavgayla veya ağlamayla biter genelde :D arkadaşı geçtim abi-kardeş çok oluyor bizde. sonra birimize bir şey olunca şakalaşmayı bırakıyoruz ancak öyle akıllanıyoruz galiba 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı. Direkt ayaklarına taş bağlayıp denize atıyorum ben 😂 1 3 Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Ne kadar da iyi bir arkadaşsın 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Her şey arkadaslarım için :) Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Çok şanslılar 😂 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Suda yapılan şakalar hoş değil. Yapmam, yaptırmam. 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar