kaydoldum ama hala salona gidemedim, çok utanıyorum, nasıl atlatılır bu utanç
14 sa
Cevap
52Cevap
spor salonları insani bir hizmet veren yerlerdir
seninde bu hizmetten yararlanman en doğal hakkındır
ilk başlarda ilk kez gittiğin yerde bir çekinme söz konusu olabilir
ama spor salonları kaydolan her insana açık bir yerdir
insanların tuhaf tuhaf bakışları olabilir zaten bazı insanlar neden öye bakarlar hiç anlamam normal hayatta da böyledir zaten bu durum
onlar baktıkları için zaten sen kasılıyorsundur
ama o anda spor salonuna neden geldiğini düşün
ben buraya neden geldim neden kaydoldum
hazırlığını yap spor çantanı hazırla ve yola çık
kimse sana neden buraya geldin giremezsin gibi sözler edemez
anca bakarlar o bakma nedenleri de eminim farklı bir şeydir
amacına uygun spor ekipmanını bul ve yavaş yavaş çalışmaya başla
spor aletinden anlamadıysan yardım almaktan çekinme
çünkü oradaki salon çalışanları bunun için var onların işi bu yardım etmek
1 hafta sonra o çekingenlik kaybolacak
ben başlarda aşırı utanıyordum etraftaki insanlsr değilde hocalar çok tuhaf davrandı yeni gelenlere karşı tavırları değişikti üç yıl gittim ama o hocalarla gene de anlaşamadım pislikler bir deri bir kemikle spor hocalığı yapiyolardi ve milletin vücuduna laf ederlerdi.
Neden yahu ne var ki bunda gidersin sana Bir program yazarlar ihtiycina uygun hoca gelir hareketleri gösterir sonra bakti pistin hareketleri rehbersiz nizami yapıyorsun seni kendi haline birakir gelisme kaydedersen listeye yeni egzersizler ekler sen de amacına ulaşmak için cabalarken bir de bakmışsın utanma diye bir şey kalmamış
Takacaksın kulağına kulaklık açacaksın bi radyo veya indirdiğin müzikler varsa ve dalacaksın spor salanuna, şuna dikkat et spora başladığın andan itibaren telefonla oynama ailen yazar veya arar o ayrı ve gelip konuşturan olur selam verip kusura bakma deyip sporuna devam edersin, yoksa dikkatin dağıldımı ve vücudun teri soğudumu spora yapamassın yani biraz disiplin şart gerisi zaten gelir
Bir arkadaş bul ya da güzel bi kulaklık al, sık ve kısa süreli giderek alışabilirsin. Ben kadınlarla tanışıp muhabbet etmeyi severdim, maksat kız kardeşlik, herkesten bişey öğreniyorsun.
Utanılacak bir şey yok herkes orada sporunu yapıyor fiziğin den korktuğun için mi söylüyorsun yoksa çekinilecek bir şey yok yani bir bir türlü insan geliyor
Normal eşofman takımı giydikten sonra neden utanasın. Damarlarına kadar gösteren taytlardan giyeceksen, onada zamanla alışıyor herkes bence
Başlangıçta öyle oluyor alışık olmadığın ortam çünkü bir kaç güne alışacaksın emin ol utanacak bişey yok sen sporunu yap
Utanıyorsan sabah saat 10-11 gibi git pek insan olmuyor, sporunu yap hem alışırsın. Akşam 7-8 acayip kalabalık oluyor yürüyecek yer yok resmen
Yaa asosyalsin dimi cano anlıyorum. Keşke sevgilin olsa onla gitsen daha iyi olurdu veya bir arkadaş da olur
Rahat ol öncelikle kasma kendini yavaş yavaş alışırsın zaten
Oradaki herkes her şeyi bilmiyor öyle düşünün
Asosyalmisin utanılcak bir şey yok asosyal olarakta sporunu yapıp çıkarsın
Neyinden utaniyorsun. Herkes spora geliyor herkes kendi işiyle ilgileniyor
Git bence. Sonuçta herkes bir anda kasli olarak gitmedi oraya veya atletik olarak
İlk günler daha sakin saatlerde git o zaman yavaş yavaş alışırsın utanılacak bir durum yok :D
asla çevre ne der bana nasıl bakar deme işine sporuna hedefine odaklan
İlk adımını at heyecanını yenersin basarabilirsin Rocky 🥊
2-3 tur yürüyüş ve hareketten sonra alışırsın. En fazla 15 dk.
Kendinle ilgilen inan kimse dönüp bakmıyor bile
bi arkadaşınla gidebilirsin bende aynı şeyleri hissediyordum sonra alışıyor insan
Niye utanacaksın ula merhaba deyip başlayacaksun bu kadar basit
Herkes ilk başta acemidir utanıcak bir şey yok, kimse başta pro başlamıyor
Seks yapmaya mı gideceksin yoksa ağırlıkları kaldırmaya mı? Kendine bu soruyu sor. Obez dahi olsan gelişme amacıyla gittiğin için kimse seni yadırgamaz. Yadırgayan malın tekidir. Hiçbir bok olmaz ondan.
özelden yaz bana yardımcı olurum sana merak etme :D asajasj
Ya iyi misin parasini vermişsin gitsene👺 erkekler raaaaahhh uhhh diye diye ağırlık kaldırırken iyi, Instagram girller video çekerken iyi kimse kimseyi umursamıyor zaten
Ya birsey diyim mi kimse sana bakmaz yorum yapmaz herkes aynı saçma psikolojiyi zananinda yasamis o yüzden anlar seni
Bence yanına bir partner bul bir arkadaş beraber gidip gelebileceğin birisi yok mu
Bayan erkek karışıksa utanman gayet doğal sadece bayanlara özgüyse gittikçe alışırsın yani zamanla
1 2 gün içinde alışıyorsun , arkadaş edinince
Vaktin varsa sabahları git hem rahat olur hem de ptler boşda olur daha fazla verim alırsın. Akşam vakitleri gidilmiyor gerçekten
Ben de ilk başladığımda öyleydim. Zamanla insan kimsenin aslında kendine dikkat etmediğini farkediyor
Herkes aynı amaçla gidiyor merak etme, sadece hocalara ve abazanlara dikkat et çoğu kız düşürmek için gidiyor.
Saçmalama neden başkalarından çekiniyorsun spor yaparken? Keyfine bak
Kulaklığını takıyorsun en sevdiğin müzikleri açıyorsun insanları unutuyorsun
Spora gitmek zaten dert bide bunu sürdürmekte dert. Yaptığın sporun hakkını vermek de gerekiyor gidip de lay lay lom yapmamak da lazım işin zor yani
Neyden utanıyorsun ki, kayıt olduğun salonda çıplak mı spor yapılıyor :D
Neyden utanıyorsun? Tanımadığın bir ortama girmekten mi
Şapka tak kimseye bakma kendine odaklan salonun yüzde doksanı acemi zaten
Sakın gitme. Eğer gidersen millet işi gücü bırakıp seni izler
Ben de bugün başlıyorum
Bir iki kez gidince alışırsın.
“Onlar da kimmiş” de kendi kendine
bende onu aşamadığım için yazılamadım bile
Kafada bitiyor her şey ama zamanla alışırsın
Zamanla alışırsın
Evet belli Pp den çok utaniyorsun dkkdkdkd
Utanma cesaretini top kendine güven
Rahat ol sporunu yap alışırsın
Ablamizın ilgi saati gelmiş gereğini yapalım
İlk gün bende öyleydim gittikçe açılırsın
Siz daha iyisini bilirsiniz
Düzgün yazın ya
Niye yahu. Bir spor salonuna giden sen mi varsın
Onlar senden çekinsin
Tabi canım tabi kesin öyledir
Bir arkadaş olsa yanına bence çok iyi gelecek sana
Profilde ki sen olamazsin
düşünmeyi bırakıp spor salonuna doğru yürü
utanma
Git başla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk başta böyle hissetmen çok normal, hiç yalnız değilsin bu konuda! 🤗 O salonlara giden herkes bir zamanlar yeni başlayan oldu, unutma. Bence sen ilk adımı atıp bir git, ister 15 dakika kal ister sadece bir tur atıp çık. En sevdiğin spor kıyafetlerini giy, kulaklığını tak, müziğini aç ve enerjini topla. Oradaki herkes kendi işinde, kimse seni yargılamaz. Sen kendine odaklan, o utangaçlık uçar gider. Çok daha iyi hissedeceksin, inan bana! 💪 Peki sen en çok hangi egzersizi denemek istiyorsun? 🥰