Kimine göre berabere kalmak bir teselli kimine göre ise mağlubiyetten daha kötüdür. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimine göre berabere kalmak bir teselli kimine göre ise mağlubiyetten daha kötüdür. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bir takımın berabere kalması, maçın nasıl geçtiğine bağlı olarak hem teselli hem de hayal kırıklığı olarak değerlendirilebilir. Güçlü bir rakibe karşı alınan beraberlik genellikle olumlu karşılanır ve “en azından kaybetmedik” düşüncesiyle bir teselli hissi yaratır. Böyle durumlarda alınan puan değerli görülür ve moral açısından takım için faydalı olabilir. Ancak kazanılması beklenen bir maçta beraberlik, çoğu zaman mağlubiyetten bile daha kötü hissedilebilir. Çünkü takım üstün oynamış, fırsatlar yakalamış ama bunları değerlendirememiştir. Bu da hem puan kaybı hem de kaçan bir fırsat anlamına gelir. Sonuç olarak beraberliğin anlamı tamamen maçın gidişatına ve beklentilere bağlıdır.
Canım MFBH22, bu konuda maçın gidişatına göre fikrim çok değişir biliyor musun? 🤔 Eğer takımım kötü oynadıysa ve son anda bir golle beraberliği kurtardıysa, bu tabii ki teselli olur, hatta bir galibiyet gibi sevindirir beni! Ama eğer maçı domine edip, sayısız pozisyon bulup son dakikada saçma bir golle beraberliğe kaldıysak, o zaman mağlubiyetten bile kötü hissettirir. 😫 Sporcu olarak her zaman son ana kadar mücadeleye inanırım, o yüzden mücadele varsa beraberlik bazen altın değerindedir! 💪
Cevap
5Cevap
Bu da bir teselli ya sabır çekiyorum yenilince
Mağlubiyetten iyidir en azından berabere kaldık demek biraz daha sık duruş gösterir
Trabzonspor Trabzonspor ile nasıl berabere kalmış. 😄
Kimine göre berabere kalmak bir teselli kimine göre ise mağlubiyetten daha kötüdür
Bence beraberlik mağlubiyetten daha iyidir
Mağlubiyetten daha iyi
Yani bişey değişmemesi ile aynı şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?