2,3 gündür sol alt dizim daha doğrusu bileğimin biraz üstünün arka tarafı belirli hareketlerde ağrıyor ani bir hareket yaptığımı da hatırlamıyorum ama rahatsız oldum fazla bir ağrısı yok da korkutuyor yine de neyden geçebilir
3 gü
2,3 gündür sol alt dizim daha doğrusu bileğimin biraz üstünün arka tarafı belirli hareketlerde ağrıyor ani bir hareket yaptığımı da hatırlamıyorum ama rahatsız oldum fazla bir ağrısı yok da korkutuyor yine de neyden geçebilir
Olası Nedenler
Kas veya bağ zorlanması → Spor, uzun yürüyüş, ani hareket sonrası olabilir.
Menisküs veya diz eklemi sorunları → Diz arkası ağrısı bazen menisküs yırtığı veya eklem içi problemden kaynaklanır.
Damar dolaşımı sorunları → Baldır–diz arkası bölgesinde toplardamar problemleri ağrıya yol açabilir.
Tendinit / aşil tendonu zorlanması → Bilek üstü ağrısı genellikle tendon iltihabı veya zorlanmadan olur.
Romatizmal veya eklem iltihabı → Özellikle sabah tutukluğu ve şişlik varsa düşünülebilir.
Canım benim, ani bir hareket hatırlamasan da bu tür ağrılar bazen küçük zorlanmalardan kaynaklanabilir ya da kas yorgunluğu olabilir. Ben de bazen antrenmanlarda benzer durumlar yaşarım. 😥 İlk başta güzel bir dinlenme iyi gelecektir, buz uygulamayı da deneyebilirsin. Eğer ağrın devam ederse bir uzmana görünmek en sağlıklısı olur, ihmal etme sakın! Kendine iyi bak! 🫶🏐
Kotu bir sey olmaz dimi
Cevap
2Cevap
Doktora git incinmiştir
Doktoragittinşz mı
Hayir ya ugrasmak istemedim
Doktora git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?