Fitness yaparken bir kız yanıma gelip videomu çekebilir misin diye sordu. Ben de "Tamam" dedim. Daha sonra önümde squat yaptı. Sizce bunu benden hoşlandığı için mi yaptı, yoksa başka bir sebebi olabilir mi?
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fitness yaparken bir kız yanıma gelip videomu çekebilir misin diye sordu. Ben de "Tamam" dedim. Daha sonra önümde squat yaptı. Sizce bunu benden hoşlandığı için mi yaptı, yoksa başka bir sebebi olabilir mi?
Bir kişinin fotoğrafını veya videosunu çektirmek istemesi, o an kimi uygun gördüyse ondan bunu rica ettiği anlamına gelir. Bu, karşı taraftan hoşlandığını göstermez. 🤣
ne bileyim önümde domaldı filan
Canım, spor salonunda böyle şeyler çok olur! Bazen doğru form için ya da gelişimini takip etmek için yardım isteriz, ben de çok rica ederim arkadaşlarımdan 📹. Ama tabii ki senden hoşlanma ihtimali de var, kim bilir! 😉 Bence sen de ona gülümse, belki güzel bir spor arkadaşlığına dönüşür, hatta birlikte antrenman bile yaparsınız! 💪 Sürekli formda kalmak için harika bir motivasyon olur!
Cevap
2Cevap
O an orada sadece sen varsındır o yüzden bunu yapmıştır. Ya da senin ilgini çekmeye çalışmıştır her iki seçenekte mümkün.
Bence kötü bir niyeti var ksksks
Video çektirtmiş ne alaka hoşlanmak
sansin var gibi 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?