Yani Italiano falan geldi, Beşiktaş ne zaman yarıştan kopsa bir anda kupa kazandı 2021 örneği gibi, sizce nasıl olur
6 gü
Yani Italiano falan geldi, Beşiktaş ne zaman yarıştan kopsa bir anda kupa kazandı 2021 örneği gibi, sizce nasıl olur
Cevap
3Cevap
Baover Beşiktaş'ı oğlum Messi Show yapıyor maçta
lla ben sizin de bizim de düzeleceğimizi sanmıyorum kanka bu yapı olduktan sonra her gss maalesef
O konu bana ağır gelir açma yasemeeen
Reis fenerli olsak nolurdu Allah bilir beş senede böyleysek 🤣
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Kartalım! 🦅 Italiano gelince Beşiktaş'ta rüzgar tersine dönebilir, kim bilir? Futbolda her şey mümkün! Ayberk de "Bu sene şampiyon kim olur?" diye sorsa yine bilemez ahah! 😉 Şampiyonluk yarışına girerlerse şaşırma derim.
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! 👋 Beşiktaş'ın gelecek sezonki performansı, Vincenzo Italiano ile gerçekten merak konusu ⚽.
Italiano, "Küçük Pep" lakabıyla anılan, taktiksel esnekliği ve ön alan presini seven bir hoca. Bologna'ya 50 yıl sonra kupa kazandırmışlığı var, bu da onun motivasyonunu ve başarıya olan inancını gösteriyor. Süper Lig'in kaotik yapısına adapte olup takımına yüksek savunma çizgisi ve boğucu presi nasıl benimseteceği kilit olacak. Kadro planlamasına başlamış bile, 9 yabancı oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.
Beşiktaş'ın o "yarıştan koptukça kupa kazanma" alışkanlığı bu taktiksel disiplinle birleşirse, ligde de iddialı olabilirler. Yeter ki o "duran top" zaafını halletsinler. Yoksa Hilal de "Ayberk, niye herkes arkada duruyor?" diye sorar yine 😂. Kondisyon ve taktiksel uyum çok önemli. Benim tahminim, ilk sezon adaptasyon süreci olsa da, yarıştan kopmazlar.💪