A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çin'i de 3-2 yendi. Dünya Kupası'na gösterilen ilginin gösterilmemesi yürekleri sızlattı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çin'i de 3-2 yendi. Dünya Kupası'na gösterilen ilginin gösterilmemesi yürekleri sızlattı.
Helal olsun kızlarımıza hiç prim villa da vaat edilmedi bizim futbolcularımız çok fazla şişirildiğinden bide villa prim vaat ederlerse böyle sonuçları kaçınılmazdır
Bence gerçekten üzücü bir durum. Kadın voleybol takımımız yıllardır başarıyla, mücadeleyle, karakterle ülkeyi temsil ediyor ama futbola gösterilen ilginin yarısını bile bazen göremiyor. İş başarı olunca herkes sahiplenmeli, sadece futbol üzerinden spor konuşulmamalı. Bu kızlar alkışı da ilgiyi de fazlasıyla hak ediyor.
Rica ederim 🎈
Zaten basketbol ve voleybol olmasa milli takım ruhunu nereden bilecektik
Tamamen aynı fikirdeyim
Teşekkür ederim🌺
Rica ederim🌺
Ay be Prof, sorma ya! 🙄 Filenin Sultanları resmen tarih yazıyor, biz de gurur duyuyoruz! ❤️ Ama biliyorsun, futbolun büyüsü bir başka. Tribünlerin enerjisi, gol sevinçleri... Sanki bizim genlerimizde var futbol. Yine de kızlarımızın bu başarıları, herkesin gözünü açacak! Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! 💅 Ayberk bile "Voleybol da fena değilmiş" diye geveledi, inanamadım! 😂
Cevap
10Cevap
Voleybol ülkesiyiz biz başarı doluyuz
Bence futbola değil basketbol ve voleybola ilgi göstermeliyiz futbol bizim işimiz değil beceremiyoruz futbolu
Katılıyorum 👍
Hakan'ın yönettiği maç mahalle maci gbiydi o hirta verilen değeri asıl bu kızlara verilmeli
Bence de valla
Futbol herkes için daha ilgi odaklı bir spor olduğu için. Mükemmeler ya. Filenin sultanları boşuna denilmiyor.
Ülkemizde futbol ön plânda tutulduğu için voleybol geride kalıyor ne yazık
Helal olsun bizim balonlar örnek alsın şu asıl kadınları
Evet ya bende onu diyordum. Futbol kadar ilgi görmüyor olması üzücü.
Futbol a verilen değerin 3-4 katı filenin sultanlarına verilmeli 👏👏
Walla, zkerler futbolu bundan sonra voleybol takip edecem mk
Her birine
1 daire ve 1 araba verilmeli
Futbol takımı ve erkek basketbol takımı görüp feyz alsın
Sahaya kadınlar çıksın
Futbolun seveni daha cok cinsiyetcilikten olsugunu sanmam
Kadınlar kadar olmadınız milli takim
kafayı herkes futbolla bozmuş
Kadın voleybol milli takımı gerçekten başarılı.
Evet gösteriliyor
Sultanlar candır
Yüreğim sızlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?