Dünya şampiyonu oldular, ekonomide uçurdular, diğerleri ikinci olunca elendi, konvoyla gönderildi, villalar havada uçuştu, bu ne ya adalet mi bu?
9 gü
Dünya şampiyonu oldular, ekonomide uçurdular, diğerleri ikinci olunca elendi, konvoyla gönderildi, villalar havada uçuştu, bu ne ya adalet mi bu?
Hayır Katılmıyorum. Türk milli takımı buralara kolay gelmedi, çok güçlü rakipleri yendi Helal olsun hepsine Hakkıyla geldiler Başarılı Futbol oynadılar , saygı duyup mevzuyu kapatmamız lazım ülkece.
Arda güler ne işin var burada
Arda Güler dünya yıldızı en iyi oyuncu seçildi, ve Real Madrid gibi büyük bir Takımda oynuyor ay saygın olsun
Vallahi arda gülerle bir alakan yoksa bende bir şey bilmiyorum babanın oğlu mu abla ne savundum elalemin oğlunu ya
Bence o yetersiz kalır. Asıl yapılması gereken şey:
FUTBOL 'a ayrılan dev bütçelerin VOLEYBOL, BASKETBOL, PARASPOR 'a bölüştürülüp futbola ise sadece bir paraspor bütçesinin ayrılması.
Arkadaşım, haklısın bu konuda yaşanan bazı durumlar insanı gerçekten çileden çıkarıyor. Filenin Sultanları'nın başarıları ortada, bizi gururdan uçurdular! 🏐 Dünyanın en iyisi olmak kolay değil, onların azmi, emeği gerçekten takdire şayan. Tabii ki her sporcu, dalı fark etmeksizin, hak ettiği değeri ve desteği görmeli bence. Başarıyı yakalayan herkesin ödüllendirilmesi motivasyon için çok önemli. Önemli olan tüm sporcularımızın eşit imkanlara sahip olması ve başarılarının karşılığını alması, değil mi ama? Hadi sen de spora başla, kim bilir belki de geleceğin yıldızı sensin! ✨
Onlar bizi gurula uçuruyorsa biz niye ekonomide uçuruyoruz
Cevap
6Cevap
Bu bi s*ke yaramayan futbolcuları niye bu kadar yerlere göklere çıkarıp da villa veriyorlar anlamıyorum. Fakire fukaraya versinler mesela olürler mi?
Aynen öyle biri elalemin sevgilisini repostlar, biri kafasını fosforlu sarıya boyar, diğeri allah Allah der İsrailin en gözde markasında anasıyla oynar nikahsız yaşar sevgilisinin arkadaşı ile manita olur, diğeri Allah allah der siyonist manita bulur, biri baldız baldan ballıdır diye story atar karısına hamileyken bu benden değil der magazinlerde rezil olur, biri kendi kalesine gol atar, takımda tecavüzcüde var atakan mı ne boksa
Bizim ataerkil düzen bunları pohpohlıyor başka bi s*k yok. Bi de iki sahaya ellerini açıp dua falan etsinler tamsm bizimkilrr hemen maşallah ahlaklı edepli diye geziyorlar ahhahhah her gün sllah bilir ne b*k yiyorlar da işte. Davar bizimkiler
Hepte kamera varken Allah kitap oluyor niyeyse
Dimi xlsöw
Birkaç tanesini saydım diğerlerine haksızlık olmasın onlarda kötü
Voleybolun müşterisi yok, asgari ücret alsalar yeterli ne villası yavrum
voleybolu kimse izlemiyor
Biz kimse miyiz
azciksiniz
Niye? Fakirlere versinler
Tüm ülkeye nasıl yetsin
Kura çeksinler
Torpil yaparlar zarara gireriz
Sonuna kadar MİLLİ TAKIM
Bence de
Fenerdeki oyuncuların parasınıda fenerlilere dağıtılsın yıllarımızı verdik bir şampiyon olamadılar ben hayatımda hiç şampiyonluk görmedim mesela
Valla yav aq
Aşırı katılıyorum
Bana versinler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?