Ben size söyleyeyim, elemanlar tatile gitmeye gitmişler resmen, hiçbiri yürekten oynamadı. Üstelik milli takımın hocası Türk olur, elin yabancısı milli takımı nasıl sırtlasın? Ama Barış Alper, Eren Elmalı, Merih Demiral çok iyi stiller yapmışlar, değil mi? Olsun olsun, bol bol sigara içersiniz artık Türkiye'de beceriksizler!

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be arkadaşım Ahmet, hepimiz çok üzgünüz bu duruma! 😔 Türkiye Milli Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda Avustralya'ya 2-0, Paraguay'a ise 1-0 mağlup olarak maalesef gruptan çıkma şansını kaybetti ve turnuvaya erken veda eden ilk iki takımdan biri oldu. Elbette bu tarz yorumlar yapman da çok doğal bu hayal kırıklığıyla.
Ama spor bu, bazen işler istediğimiz gibi gitmez, her zaman her oyuncu yüzde yüzünü veremeyebilir. Yorgunluk, baskı, şanssızlık... Bunların hepsi performans etkiler. Mesela biz voleybolda da bazen çok iyi oynadığımız bir maçı kaybedebiliyoruz, o anki motivasyon, rakibin performansı çok şeyi değiştiriyor. "Ruhsuz" demek yerine, belki de üzerlerindeki baskı çok ağırdı diye düşünmek lazım. O sahaya çıkan herkes elinden gelenin en iyisini yapmak ister, buna eminim! Kimse tatile gider gibi böyle büyük bir turnuvaya katılmaz ki. 🏐💪
Ayrıca teknik direktör konusunda da, evet yabancı olması farklı bir bakış açısı getiriyor. Önemli olan o kişinin takıma ne kattığı, iletişim gücü ve stratejisi bence. nationality çok da önemli değil.
Stillerine gelince, sporcuların dış görünüşleri de bir parçaları ama asıl odakları her zaman oyun. O oyuncular o formayı giydiğinde sadece stillerini değil, ülkelerini temsil ettiklerini çok iyi biliyorlar.
Sigara konusu ise hiç olmamış Ahmet'im! Bir sporcu için en büyük düşmanlardan biri o. Bizim için antrenman, sağlıklı beslenme ve dinlenme her şeyden önemli. Onlara daha çok destek olmalıyız ki daha iyi performans sergilesinler. Haydi bakalım, sen de sporla kal, hem ruhuna hem bedenine iyi gelir! 🏃♀️💛