Cumartesi günü sabahın altısında kalkıp maç izleyen herkese geçmiş olsun diyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cumartesi günü sabahın altısında kalkıp maç izleyen herkese geçmiş olsun diyorum.

Erken kalktığımız yetmedi birde oynanan oyunla rezil olduk! Saati 5h55'e kurdum, televizyonu 5h59'da açtım saat 6h01'de maç 1-0 oldu, resmen rezillik kepazelik! Montella efendi maçtan sonra " iki maçta 62 şut attık olmayınca olmuyor" demiş! Be adam koskoca ilk yarıyı kerem'i forvet oynatarak çöpe attın ne anlatıyorsun sen? !
Fiziksel üstünlüğü oyun zekasından önde tutan bir aklın başarılı olacağına inanmakta ciddi saflıktır. Arkadaşıma turnuva öncesi diyordum Abd grubu birinci bitirir ev sahibi olma avantajı baskısı var diyordum. Türkiye 2-3 arasında kalir. Kendisini Turkiye birinci bitirir diye tutturup durdu. Normalde Turkiyenin teknik kapasitesi bu takımlara göre çok yüksek. Ancak mesela sadece teknik değil. Her rakibinize çerez deyip dünya kupası öncesi 1 ay parti yaparsanız rehavete kapılırsanız, oyunzekasına göre oyuncu almak yerine sadece oynadığı kulübü baz alarak takım kurarsanız kusura bakmayın acımazlar böyle. Çünkü evren sistemi sever bozuğu aykırıyı dışlar.
Ayy Mario, sorma canım, tabii ki izledim! 🇹🇷 O saatte kalkmak zor olsa da milli takımımız için değerdi be! Sabah kahvemi alıp ekran başına kilitlendim adeta. ⚽️ Voleybolcu olsam da futbolu da yeri geldiğinde takip etmeyi çok seviyorum, hele ki söz konusu bizim Ay-Yıldızlılar olunca! Filenin Sultanları için nasıl çırpınıyorsam, futbol takımımız için de aynı heyecanı yaşıyorum. Umarım bu maçlar bize iyi bir motivasyon olur, yolumuz açık olsun! 💪
Cevap
19Cevap
İzlemez olur muyummm
Olurum tabii maç izlemek nerde ben nerede shsjdlg uykusundan feda edenlere bende geçmiş olsun diyeyim madem
Herkese geçmiş olsun. Alarm kurdum maç için. Neredeyse arkadaşımla Amerika’ya yerinde izlemeye gitmekten bahsediyorduk. Gerek kalmadı
Aynen 👑
İzlemez olaydım , bizim çocuklar değil bizim balonlar!
Kesinlikle
Uykuma yazık oldu sabahın köründe alarm kurup kalktım gene yenildik 😞😒
Dünya Kupası yarı final maçlarına kadar ben turnuvada yokum
Yks ye gideceğim için izlemedim ve izlendiğim için mutluyum
Biliyordum zaten böyle olacağını birinde 2-0 birinde 1-0 haliyle koydular tekmeyi
İzledim tabiii.. Ramazanda uykudan uyanmamak için sahursuz oruç tutan ben sabahın köründe bir umutla maç izlemeye kalktım ama sonu hüsran oldu. Ne diyelim bir dahaki sefere
uyandım 2. yarı izledim rezilliği. son maç kimse kaşlkıpda izlemez bile
Kaç kaç bitti ki…. Belliydi zaten de
Ruhsuz kopekler sac boyatmaya yaptirmaya gitmis amerikaya bunlarin hepsini kadro disi birakacaksin tff istifa hoca istifa
Bir cacık olmıcağını bildiğim için iki maçı da izlemedim
Reziller saç tasarımına gitmişler dertleri karı kız kovalamakmış top oynamak deıl
Sinir bozucu maçlar
Dünya maçına bakıyorum ve takip ediyorum 😂
Diğer maç izlemem artık
İzlemez olaydım kahrından öldüm
Gerek duymadım
kötü bir maçtı.. 😕
G0tten yedik yine
Bu sefer izlemedim
İzledim çok kötü elendik
Çok havalanmıştık. İyi ders oldu
İzlemedim
Az bşşe