Türkiye 2 - İspanya 2
Çok zor bir maç oldu izlerken baya heyecan yaptım ve bizim çocuklar olmayanı oldurdu. Hiç gol yememiş olan İspanya'ya kendi sahalarında 2 gol atarak kilidi kırmayı başardılar. Siz maçı nasıl değerlendiriyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Türkiye 2 - İspanya 2
Çok zor bir maç oldu izlerken baya heyecan yaptım ve bizim çocuklar olmayanı oldurdu. Hiç gol yememiş olan İspanya'ya kendi sahalarında 2 gol atarak kilidi kırmayı başardılar. Siz maçı nasıl değerlendiriyorsunuz
izledim ama tuhaf ki izlediğim de 1-0 ispanya öndeydi. maçı kapattım. 2-1 öndeymişiz. açar açmaz 2-2 oldu.. buradan da şunu anladım benim milli maç izlememem lazım
Cevap
2Cevap
İzledim çok heyecanlı güzeldi. Gururlandım 🥲
Barış çok güzel 2 kere röveşata çekti biri gol olsaydı adı tarihe geçerdi çok uğraştı çocuklar helal olsun. Kalecimiz Alper kaplan gibiydi toplara çok iyi atladı
O röveşetaların gol olmasını çok isterdik ama olsun çok güzeldi bizimkiler sahalarda apayrı bir öz güvenle devam edecekler. Kaleci zaten aşırı şaşırtı beni beklemediğim performanstı. Mutluyum hocam
Ben de mutluyum
Daha çok mutlu günlerimiz olur inşallah iyi geceler 😊
Teşekkürler iyi geceler
Çok heyecanlıydi çizilen karizmayı bir nebze olsun geri kazandık ve kendimize güvenimiz geldi ayrıca montella ilk maçtan ders almış
Hayır 22, bitti sanırım
İzledim.
İddaa kuponu da yaptın mı
Bizim çocuklar 2-0 yenmiş. 👏🏻👊🏻
Hayır 2-2 berabere bitti
Hayır izlemedim
Sonuçlarına baktım
Hayır izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?