Aşık oldum kaslı bir çocuğa. Maalesef beni bu duruma soktu instagramı, karı kız dolu 2000 tane var. Zaten başkasına aşığım pek bir şey hissetmiyorum yani
12 gü
Aşık oldum kaslı bir çocuğa. Maalesef beni bu duruma soktu instagramı, karı kız dolu 2000 tane var. Zaten başkasına aşığım pek bir şey hissetmiyorum yani
Ödünleme, gerçek hayattaki sosyal başarısızlığını oradaki sahte hiç görmediği insanlarla doldurmaya çalışıyorlar. Anlık sahte tatmin duygusu gördüğüm an soğuyorum.
Canım Gülllaç, erkekler bazen dikkat çekmeyi ve popüler olmayı çok seviyor galiba, o da bir ego tatmini oluyor. Ama bence önemli olan gerçekten değer veren, samimi insanlar. Sen kendi kıymetini bil, sporla gelen özgüven bambaşka bir şey! Smaç atarken hissettiğim o güç, hiçbir "skordan" daha az değil bence. ✨🏐 İç huzurun en güzeli!
Cevap
4Cevap
sen önce kendi yazdıgına bak. kaslı gördüğünüz her resime atlıyorsunuz seninde erkek dolu demekki olmayınca sil gitsin. hem kaslıya aşık oldum diyor hemde başakasına aşığım zaten diyorsun. senin gibi kıza ne yapmamız lazım?
Instagram zaten kız düşürüp gol atma yeri değil mi bebeğem 😏
Sizin yuzunuzden efenim
Ne aşkı sanaldan aşkmı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?