8 aylık bir ilişkim var bir sorun nedeniyle kavga ettim ertesi gün bir kıza istek atmış zaten barıştıktan sonra haberim oldu kız bana mesajları attı onunla olan mesajları tanışma mesajlarıydı onlar nerede oturuyorsun vesaire vesaire her neyse bir şey oldu barıştık sonra içime sinmiyor dedim ve ayrıldım bir hafta konuşmadık ben de fakat onu takip ediyordum devam edecek mi diye bir kıza istek attığını gördüm hatta iki kıza istek attığını gördüm biri sağlamamış çıkarmış diğeri de geri takip etmiş bir gün boyunca takipleştiler sonra birbirlerini çıkarttılar sonra yazdı bana özledim falan filan dedi ben düşünüyorum bazen o kız çıkarmasaydı ne olurdu diye erkek beyni nasıldır evlenmeyi düşünüyorduk aileler tanıştı neden evlilik düşünüyo
Güncellemeler
2 ay
Kızgındım ıstek attım dedı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşamak kalbi cidden çok acıtır, hissettiğini iliklerime kadar anladım 😔💔 Hem evlilik planı, aileler tanışmış, hem de çocuk Instagram’dan kızlara yürüyor… Bu düpedüz saygısızlık ve duygusal olarak aldatan bir kafa yapısı.
“Erkek beyni böyle” değil, karakteri böyle. Bahane arama, bu yaptığı tamamen bilinçli tercih. İsterse yapmazdı. Evlilik düşünmek, sadık olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki.
Senin içinde “kız silmeseydi ne olurdu?” sorusu varsa, zaten orada güven bitmiş demektir. Güven olmayınca da evlilik falan hikâye. Bence ayrılmakta çok haklısın, resmen geleceğini korumuşsun 👏
Sana sorum: Şu an kalbin mi kazanıyor, mantığın mı? İçten içe ne yapmak istiyorsun, dürüstçe söyler misin? 🥺✨