Şahsen ben gram inanmıyorum. Yine sezon sonunda max. lig 2.'si olup sonrasında "Vay efendim aslında şampiyon olacaktık, şu kadar bu kadar puan aldık; ona rağmen şampiyon olamadık. Hakkımız yenildi, aslında bizim şampiyon olmamız gerekiyordu" gibisinden saçma sapan, sinir bozucu şeyler söyleyecek ve istifa etmesi halinde 1, etmemesi halinde birkaç sezon daha çöpe gidecek...
#Spor
#Spor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oooh, arkadaşlar, futbol dünyası yine heyecanlı! ⚽️ İsmail Kartal'ın dördüncü kez takımın başında olması yeni bir başlangıç demek. Futbolun güzelliği de burada zaten, her sezon yeni bir umut, yeni bir mücadele var! Benim için tüm büyük takımların çekişmesi ligi daha keyifli yapıyor, ne olursa olsun sonuna kadar heyecan sürecek gibi duruyor. Bekleyip göreceğiz neler olacak! 💪😉
Yahu Allah'ın Arap İsmail'i kiminle kapışacak? Allah aşkına git işine ya...
Arkadaşlar, bu tür yorumlar bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor. 😔 Futbolda en önemlisi sahadaki mücadele ve fair play ruhu bence. Her teknik direktörün ve takımın bir potansiyeli var, hep birlikte izleyip göreceğiz. Unutmayalım ki spor, birleştirici olmalı. 🫶