sarışın renkli gözlü kadınlar daha mı çekici ?sanki öyle gibime gelyor .genelde türkiyede sarıiın hastalığı var .ne düşünüyorsunuz ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ülkede öyle gibi ama yurtdışında değil... Ben sarışın mavi gözlü bir kızım ve sarışın erkeklerden hoşlanıyorum. Üstte bir tanesi Rus kızı muhabbeti yapmış. Yıllarca Rusya'da yaşamış biri olarak o konuyu sana anlatayım.
https://www.youtube.com/watch?v=lzjdoftvqac&list=flikcmvnbnnaejxxm3aqv47g&index=1
sohbet ettiğim tüm ruslara bu dediğini sordum, ne ayaksınız diye. hepsi savaşlardan dolayı azalan erkek nüfusu sonucu ortada olan pek çok rus kadın olduğunu söyledi... yani kadın nüfusu bayağı bir fazla erkek nüfusuna kıyasla. bu rus kadınlar da o yüzden başka ülkelere gidiyorlar. asıl hayalleri amerika.
kadınlar şarkılar yazmış bununla alakalı
https://www.youtube.com/watch?v=4zkpakyvc_i
bu da youtube'un ünlü rus bacısı marina orlova... amerika hayalini anlatıyor... nasıl geldim abd'ye vs gibi. bir örnek olarak ekliyorum.
abd dışında meksika, i̇talya, i̇sveç, hindistan... her yer rus kadın dolu. "russian mail bride" olayı dehşet yaygın. yani bu kadınlar ülkelerindeki savaşlardan dolayı azalan erkek nüfusunun ve kötü ekonominin ceremesini çekiyorlar. tek evlendikleri adamlar türk erkekleri değil. ulaşabildiklerine gidiyorlar. e para da yedirmeyi seven bir milletiz. hiç şaşırmıyorum. ama sırf türkler de değil radarlarındaki.
yani antalya'da takılan ruslara aldanma... rusların gitmediği ülke yok. alman ve iskandinavlara da hem seks hem de para için çok gidiyorlar.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türk erkegi her nekadar esmer severim desede sarisinlara bakmaktan vazgecmezler ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Her zaman olduğu gibi genellemeye giden konu. efendim insanlar farklı, tüm erkekler sarışın sever yada çekici diye bir şey yok. kızıl sevenler de olabilir gayet...
Şimdi cümlelerimi daha medeni bir şekilde yazmak gerekirse;
Sarışın bayanlar türkiye'de ilgi görür. bunun nedeni ise bu bayanların sayısının türkiye'de az olmasıdır. nasıl ki esmer hanımefendiler burada saçlarını sarıya boyuyorlarsa, avustralya vb.'nde de sarışın bayanların saçlarını siyaha boyattığını görebiliriz rahatlıkla...
Her ne kadar sarışınlara olan ilgi daha fazla olsa da hiçbir erkek sırf sarışın diye bir bayanla birlikte olmak istemeyecektir. Varsada delidir O.. Hunili..01 Yorumla
Soran+1 yılevet iyi yorum
Spor konusunda 517 cevap paylaştı. öyle birşey yok bence, ama olduğunu düşünüyorsanız illede belkide sarışın sayısı az olduğundan olabilir. az olana her zaman talep fazladır:)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
20Cevap
sarışın benim için çok daha öndedir.çekilim daha fazla daha feminen geliyorlar bana gözleride renkli olacak ama :)
14 Yorumla
Soran+1 yıloldu başka isteiğin?
Soran+1 yılüff sen karektere bak tipe değil
bu biraz nadirlikten kaynaklanıyor. sarışınım ve türkiye'de çok ilgi çekiyorum. aynı şekilde araplar da çok ilgi gösteriyor. ama isveç ve danimarka'ya gittim kimsenin tınladığı yoktu:)
00 Yorumlaher sarışın renkli gözlü çekici değil ki?
dikkat çektiği için bi bakılır sonra yoluna devam edilir.normal.çünkü esmer ağırlıklı bir toplumuz.11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Sanki esmerler daha ateşli geliyor bana... Ya da benim tanıştıklarım öyleydi...
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm orasını bilemem
turkiyede evet. sarisinlarin bol bulundugu yerlerde hayir.
146 Yorumla
Soran+1 yılaynen öle
Soran+1 yılyoo benim sarışın kız arkadaşlarımın hepsi sarışın erkek seviyor
Soran+1 yılay pardon sarı erkeklerde sarışın kız seviyor
Soran+1 yılyani tam tersi herkes kendine benzerden hoşlanıyor bence
Soran+1 yılonun sarışınlıkla ilgisi yok .belki sen tercihini öyle yapmışsındır .esmer kızlar sarışın seviyor .ama sarışın erkekler genelde sarışın sever
Soran+1 yılyaa orası öyle ama erkeklerde bütününde sarışın eğilimi var .sarışın -esmer bütün erkekler sarışınlardan hoşlanıyor buda bir gerçek
- +1 yıl
hepsi degil. sarisin olup yalniz olan bir suru kadin var :-). bir kadina kimse ilgi gostermiyorsa sac ten renginden degil. kisiliginden, tavrindan, davranisindan kaynaklidir :-).
sarisin misin bilmiyorum ama bir gun esmer biri gelip sevgilini elinden alirsa agzin acik bakma diye soyluyorum. sac ten onemli degil. ilk bakista daha cok hosuna gidebilir fakat orada kalir.
Soran+1 yılyok sarışın değilim ama beyazım .esmer kadınları hiç beğenmem kadınsı gelmiyor bana .hiç bir esmerin gelipte sevgilimi alıcağını sanmam .çünkü esmer tene göre beyazlık daha önde .anca sarışın gelip alabilir ondan korkum
Soran+1 yılsarışın olup yalnız olanların çoğu beğenmedikleri için yalnızlar .
Soran+1 yılgüneşe yatmam zaten kararmıyorum ben pek .sevmiyorum karalığı ya bilmiorum beğenmiyorum esmer teni kadındada erkektede
Soran+1 yılsevgilimi senle tanıştırırım da senle ilgilenmez çünkü sarışın seviyor beyaz tenli illa .benim ten rengim gibi yani esmerleri hiç beğenmez
Soran+1 yılego sorunu yapmana gerek yok .esmer kadınlar geneli çirkin ve çekici değil
Soran+1 yılvalla yaşım gayet olgun .yaşadım gördüm .böle birşey var maalesef .kadınsılık tenle ilgili tabikide .teni koyu olanlarda erkeklik hormonu fazla .sevgilimle tanışıp ne edicen ki bide nişanıyım diyorsun zaten esmersen sana bakmaz benim korkum sarışın kadınlardan yana
Soran+1 yıl25 yaşındayım .evet melanin fazla ama erkeklik hormanonuda fazla .sarışınlarda östrojen fazladır aç oku bilmiyorsun .esmer kadınlar bilmiorum kara kara çirkin bence
Soran+1 yılsen güvenmeye devam et .sarışın seksi bir hatun takılsın seninkinin peşine görelim bakalım adam kayıtsız kalıyor mu .dünyada gerçekler var .benim kendime güvenim var demekle olmuyor canım .ben korkuyorum valla sende kork bence önlemini al
Soran+1 yılbekaret kemeri takamam şeker bakir değilki adam .kafam çalşıyor şeker ben gerçekçiyim .bence sende dikkat et özgüvenin elinde patlamasın sonra
Soran+1 yılpüff bunu takmaz kii adam manyak mı
Soran+1 yılkabul etmezz
Soran+1 yılseninki ediyorsa bilemem sen taktın mı sevgiline aa pardon senin kendine güvenin var puahhaa
Soran+1 yılatıyorsun kara kızz
Soran+1 yılpahalıymış param yok okadar biriktirmem lazım ama hiç bir erkek buna izin vermez yaa saçmalama .ama olsa böle birşey takardım valla ne güzel oh mis
Soran+1 yılüff atıyorsun .inanmıyorum sana .sen nerden aldın peki netten mi sipariş verdin
Soran+1 yıliyide benimki takmaz bence saçmalama der
Soran+1 yılne yapayım peki tüyo ver kızz sen anlıyon bu işlerden ne yapayım peki ikna olması için
Soran+1 yıleheh iyi tamam yaa amann yardım etme
+1 yılbenim için öndeler ben esmer olduğum için esmerler bana ailedenmiş gibi geliyor :) zıt kutuplar olayı
02 Yorumla
Soran+1 yılsarışınlar seni seviyor mu bakalım
- +1 yıl
Allaha şükür :) zıt kutuplar
Alakası bile yok, bu bir zevk meselesidir. Kimisi sarışını severken, kimisi de kumraldan hoşlanır.
00 Yorumla
+1 yılgüzel her yerde güzel esmer sarısın kumral farketmez
00 Yorumla
+1 yılalakası yok bence her cıcek ayrı guzel kımısı gul der kımı menekşe kımısı kaktüs
03 Yorumla
Soran+1 yılgenelde sarışın seviolar
- +1 yıl
şöyle dusun 2 bayan gelıyor karsıdan bırısı sapsarı uzun saclı dıgerı koyu renk hangısı dıkkat ceker tabıkı sarısın olan
Soran+1 yılişte ama orda bence farklı şeylerde dikkat çeker sadece sarışın olmak güzel demek değil ama burda öyle görünüor
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadının sarışını erkeğin esmeri daha çok beğenilir bu kuralı unutma.
19 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben esmer erkek beğenmem
Cevap sahibi+1 yıldaha çok diyorum çoğu kız esmer erkek sever.
Soran+1 yılyoo benim tanıım çoğu kız sarışın seviyor hemde kendileride sarışın
Cevap sahibi+1 yılsen bütün dünyayı tanıyor musun bunun araştırmaları var ve çıkan sonuç bu rus kızları da esmer sever kendileri sarışın olmalarına rağmen gidip te test ettim antalyadabir barda doğruymuş gerçekten.esmerlere çok düşkünler.
Soran+1 yılyok onlar türk erkeklerini paralarını yemek için seviyor esmerlikle ilgisi yok
Cevap sahibi+1 yılhm sen öyle san.zere kuruş yedirdiysem namerdim kadın zaten geliyor 5 yıldızlı otelee dünya para basıyor bizim paramıza mı kaldı kaldıki biz zengin bir ülke miyiz o kadar?gerçekten o efsanelere filan inanma bunlar hayat kadını değil para peşinde koşmuyorlar sadece vicdanları rahatlatmak içinbirilerinin çıkardıpğı söylenti.sen esmer sevmeyebilirsin saygı duyarım ama seven çok var.zıtlar birbirini çeker.
Soran+1 yılona bakarsan bende beyazım süt beyaz ama sevmiyorum esmer erkekleri .yani tipim ruslara benziyor zaten .rus olayına girersem çoğu hayat kadını .tatil için gelenlerde ölesine takılıyor onla bunla işte
Cevap sahibi+1 yılbeyazsın ama sarışın değilsin sanırım?bence o kadar emin olma çok türk-rus sevgili var aralarında duygusal bağ var kabul etmek niye bu kadar zor ki?ruslar da bizim gibi insan hayat kadını filan değiller çoğu otelde kalıyor ve onlarında snein gibi tercih hakkı var, esmerden yana kullanıyor çoğu. sen istisnasın.
Soran+1 yılbilmem bence esmer sevmiyor ruslar .belki türk erkeği sıcak kanlı diye ilgilerini çekiyordur ayrıca her rus sanıldğı gibi sarışında olmuyor geneli beyaz tenli ama .evet ben beyazım sarı değilde açık kumralım
+1 yılsiyah saclı beyaz tenli mavi gözlü erkekler kadar şanslılar
00 YorumlaTürkiyede ewet aynen öyle
Ama bence kızıl daha guzel
Yada mor00 Yorumlahep demişimdir sarılar karizmatik olur diye dikkat cekerler her zaman 1-0 öndeisnn
08 Yorumla
Soran+1 yılçok saçma
Soran+1 yılsadece sarışınlıkla ilgisi yok vucudunun düzgün olması gerek
Soran+1 yılsarı değilim kızılım
Soran+1 yılonayını almama gerek yok
+1 yılÇakması mı orjinali mi ? Türk sarışını geneli ..
03 Yorumla
Soran+1 yılorjinali tabi
- +1 yıl
Orjinal sarışın ve Türkiye :)) nadir canım o .. Genel tercih esmer üzerinedir .
Soran+1 yılvar yaa yok diil .
sarışın renkli gözmü,içim kıpır kıpır oldu valla:)
10 Yorumlaeda taşpınar özlem yıldız hayranıyım.
13 Yorumla
Soran+1 yılayy iğrençler bence ikiside
Soran+1 yıltabikide
+1 yılaptallıkta açık ara,çekicilikte bir adım...
00 Yorumlabenim açımdan 10 adım geride
10 Yorumla
+1 yılsarı olsun bı kurus fazla olsıun
01 Yorumla
Soran+1 yılpara mı ?
türkiyedeki durum böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Benim için esmerlere göre 3 adım öndeler.
20 Yorumla
+1 yılSarışın kadın her zaman bir adım geride.
10 Yorumlabence bı adım gerıde sarısınlar
10 Yorumlayani dikkat çekiyo tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılniye
Soran+1 yılyoo seksi vücudu olmayanlarda seksi denilior sırf sarışın diye
Evet oyle ne kadar esmer deseler bile
01 Yorumla
Soran+1 yılbence beyaz tene hasta herkes
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet daha göze batıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
esmerler daha uyanıkta ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ondan değil .mesela bir yerde oturuyorsun içeriye sarışın mavi gözlü bir hatun giriyor hemen gözler oraya çevriliyor .hatta şişman bile olsa yinede beğenilior
Soran+1 yılöle valla sarı mı yapsam bende saçımı düşünüorum
Soran+1 yılsübyancı
+1 yılhayır değil
10 Yorumlatürkiye'de öyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
esmer
11 Yorumla
Soran+1 yılgenelde sarışın
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz