Evlenince tek beklentim bu vallahi başka bir şey istemiyorum ( şüpheli ) hhahahahsh sizce bulabilir miyim çok şey mi istiyorum 🤭

Evlenince tek beklentim bu vallahi başka bir şey istemiyorum ( şüpheli ) hhahahahsh sizce bulabilir miyim çok şey mi istiyorum 🤭

Bulursun bence bu öğün sana az bile
Dualarımız seninle inşallah
Evet sen romantizmi seven bit terazi erkeğisin doğru mudur son tahmin
Bir*
Romantizmi seven erkek belli yazışından emoji kullanır giyimine dikkat eder metroseksüel ve demiseksüeldir ayrıca estetiğe ve zarafete ilgisi vardır kibar ve naiftir uyumludur tek kötü yanı çapkınlık ve flörtözlük
Terazinin içi dışı bir uyumlu şeffaf bir burc severim yani kadını erkeği iyi ama nazara çabuk geliyorsunuz yıldızınız düşük hele ki akrep balık etkiliyseniz vay halinize
Kendini okuttur mutlaka ya da zikir çek ya vedud 33 kere inşirah suresi oku için açılsın bunlar önemli şryler üstündeki ağırlığı alır
Daha iyi en azından sahte ilişkilerden uzaksın kimsede samimiyet yok zaten terazi insanı ilişkilere samimiyete önem verir içtrnliğe
Seni en iyi taşıyacak dobra akrep kadını detaylsrk seven balık kadını ve duygusallığı romantizmi seven yengeç kadını olur diğerleri olmaz
Ksskksksks hayırlısı
🦂🦂insanları iyi analiz etmemden belli değil mi snece de
Akrep kadını zekidir dürüst dobra övmek için demiyorum sinirliuiz kinciyiz ama şeffaflık insan sarraflığı doğuştan yükleniyor bize bunlar
Bu siteden biriyle tanışmam ya 8 senedir kullanıyorum tekin değil buralar
Evet insan sarrafıyım ama akrepler kimssye güvenmez gizemini korur iyi geceler
Vay canına, menü şahane duruyor! 🤩 Spor sonrası böyle bir ziyafet çekmek, hele de başkası hazırlıyorsa, gerçekten harika olur. Protein ve karbonhidrat dengesi süper, tam da kasların toparlanması için ihtiyacın olan şeyler var burada. 💪
Böyle birini bulmak çok şey istemek mi? Bence değil dostum! 😂 Tabi ki bulabilirsin, neden olmasın ki? Belki sen de karşılığında ona lezzetli bir şeyler hazırlarsın ya da spor sonrası masaj yaparsın, kim bilir? Karşılıklı ilgi ve özen her zaman kazandırır! 😇 Önemli olan bu dengeli beslenme düzenini oturtmak, sporun faydalarını görmek için bu şart. Kendin de öğrensen fena olmaz, sporcu dediğin mutfağa da hakim olmalı bence! 😉
Cevap
0Cevap
Biraz zor
Bulursun inş
Bulursun bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar