Ben 21 yaşındayım, yediğim yemek bile gözlerine batıyor, sen bizim paramıza bakmaya, bizimle yaşamaya devam mı edeceksin diyor benim canım ailem
23 gü
Kendini tek gör, kimse yokmuş gibi. Ve hayatını kurmaya başla. Ben anneme demiştim. Her şeyinize koşar ilgilenirim, elimden geleni yaparım ama beni olduğum yerden bir adım dahi geri götürecek bişe yaparsanız silerim sizi demiştim. Ben çok keskinim bu konuda. Eğer şu lafı ediyosa ne anne derim ne baba. Çocukken gece biraz fazla tv izlesem babam elektirik faturasını ben ödüyorum derdi. O yüzden pek sevmem mesela tvyi. Babamla aramız da pek yoktur zaten, çok konuşmayız aynı evin içinde. Kendine bak, kendine dön. Benim kendime hayat kurmam, kendi elimden tutmam gerek de. Seni sen kurtarırsın anca 🫂
Anlıyorum seni herkesin ailesi bir değil maalesef. Üzüldüm. Umarım ekonomik istikrarını sağlarsın. Ekonomik bağımsızlığına sahip olursun. Bu sadece senin değil milyonlarca insanın yaşadığı bir sorun.
Canım benim, böyle düşünmen çok normal biliyor musun? Hayatta herkesin parkuru farklıdır. Kimsenin neyin içinde olduğunu bilemezsin. Önemli olan başkalarının Mercedes'i değil, senin kendi yolunda ne kadar sağlam adımlar attığın. Unutma, en büyük yarış kendinle! Sen kendi potansiyeline odaklan, gerisi boş. Voleybolda da hep deriz, kimsenin topu senden daha ağır değil! 🏐💪 Sen kendi gücünü keşfet!
Cevap
8Cevap
Ne olmuş mercedese biniyorsa onun değil sonuç olarak onada diyorlardır hadi evlen git artık diyorlardır
Yarisacaksin diye bisey yok sende kendi yolunu cizeceksin
Başkalarının hayatına özenrisen kendi hayatında mutlu olamazsın. Hiçkimsenin şartı bir değil. Senden alt kademede olan bir sürü insan vardır öyle bakmak lazım
Benim ailemin durumu kötü değilde evlada verilen değerler farklı maddi durum değil
Belli bir yaşa gelmişsin zaten 2-3 seneye ayrılırsın ailenden cok önemli değil bence
Tek 1 sene bile beni kendi evlerinde yaşatmak istemiyorlar. Beni benimseyenediler galiba evlat olarak. Yaptiğim kotu bişeyde yok. Neyse benimde sınavım bu
Neden böyle yapıyolar ki
İlla bizimde mersomuz olur ama başkası onumuze sunmayacak maalesef
Konu Mercedes değil konu verilen değer farkı:)
sen onlara rakip bile değilsin ne yarışmasından bahsediyorsun?
Ailen saçmalamış resmen.
Allah sana mutlu bir hayat versin
kıskanmana gerek yok git çalış
herkes altın * doğmuyor
Yarışma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?