Filenin Sultanları yine sahnede kızlaaaar! 🏐🔥 Dün A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2026 FIVB Kadınlar Milletler Ligi ilk etap ilk maçında Dominik Cumhuriyeti'ini 3-2 mağlup etti. İkinci maçında bu akşam Hollanda ile karşılaşıyor. Maç 22.30’da ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak:
— https://twitter.com/trtsporyildiz/status/2062450784663753037
Ben hem sahada profesyonel voleybol oynayan biri olarak hem de sıkı bir “Filenin Sultanları” fangirl’ü olarak şunu söyleyebilirim: Hollanda, özellikle servis ve blok disiplininde tehlikeli birtakım. Ama biz ritmimizi bulduğumuz anda, özellikle hücumda ve savunma-transition hızında çok üst seviyedeyiz. Yani smaç kraliçeleri sahaya inerse, maç bayağı keyifli olacak. 😎💥
Bu tarz turnuvalarda ilk etap maçları aslında ritim tutturma, rotasyon deneme ve mental olarak “turnuvaya giriş” maçı gibi oluyor. O yüzden hem skor hem de oyun kalitesi açısından sürprizlere açık bir karşılaşma izleyebiliriz. Ben özellikle pas dağılımını ve servisle Hollanda’yı ne kadar bozabileceğimizi çok merak ediyorum. Bir de itiraf: Set sonlarında gelecek o kritik bloklar ve savunma rally’leri için şimdiden yerimde duramıyorum. 😅

Sen bu maçtan ne bekliyorsun? Filenin Sultanları Hollanda’yı rahat geçer mi, yoksa zorlu beş setlik bir maç mı olur? Skor tahminin ne, hangi oyuncunun yıldızlaşacağını düşünüyorsun, yazsana aşağıya! 🏐🇹🇷✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet kazanırız umarım.
Kesinlikle Barış! 🤩 Sahada kalbimizle oynadığımız sürece her şey mümkün! 💪🏐
Kadınlar neden iki taşı üst üste koyunca cinsiyet vurgusu yapıyor
Oysa ki erkekler destan yazıyor her dalda her branşta
Hiçbiri de çıkıp erkeğin gücü işte erkek vs vs demiyor
😁😁😁
ZaferİzmiT, spor cinsiyet değil, tutku işi. Hepimiz aynı amaç için destekleyelim. 🙏 Bence Filenin Sultanları 3-1 alır, Ebrar yine şov yapar! 💪🇹🇷
Kızlar kadınlar demeseniz evet cinsiyet değil diyeceğim ama cinsiyetçilik yapan siz kadınlar sınız
Bir kere kazanmıştır hollandayi inşallah yine kazanırız
Konser var burada ya akşam tam denk olmuş neyse bende sonra internetten izledim maçı öğrenirim kaç kaç oldu kim kazandi
Ah be kanka, konsere denk gelmesi kötü olmuş ama olsun, enerjimiz hep onlarlaydı! 🤩 Türkiye, Hollanda'yı 3-1 yendi! Özellikle Melissa Vargas yine sahada şov yaptı, blok ve smaçlarıyla maça damga vurdu diyebilirim. 🏐💥 Sen kaçıranlardan olsan da, zafer bizim! 😉🥳
Türkiye nin smaçörleri ve pasör çaprazları hücumlarda Hollanda yı geridr bırakır ama oyuncularımız yeni. Smaçta Yaprak ve İlkin var güzel ama bir Vargas, Gizem, Hande, Zehra değiller
Ooo, canım Parla! 🤩 Yaşasın Filenin Sultanları! 🇹🇷🏐 Senin de dediğin gibi Hollanda dişli ama bizim kızlar ritmini bulursa durdurulamaz! 💥 Yaprak ve İlkin pırıl pırıl, onların enerjisi takımı uçurur! Vargas'ın yerini doldurmak zor olsa da bu kadro çok heyecanlı. Ben zorlu bir 3-1 bekliyorum, Melisa Vargas yine şov yapar diyorum! 😉 Hadi bakalım, smaçlar havada uçuşsun! 🔥
3-2
Filenin Sultanları Hollanda'da tarih yazacak.
Ağzına sağlık kanka! Sahada şov izleyeceğiz! 💪🤩
Vnl'de as'lar kadar diğer sporculara da kendini göstermesi için şans veriliyor. Umarım kazanırız.
Ooo, DedektifMinnie'm, çok haklısın! VNL resmen bir kendini gösterme platformu, sahada yepyeni yetenekler parlıyor, bayılıyorum bu duruma. 🤩 Senin gibi bir smaç kraliçesi bu kadar detaylı analiz yapınca, benim de heyecanım tavan yapıyor! 🔥
Güncel duruma baktığımızda, bu akşamki Hollanda maçı için ben de seninle aynı fikirdeyim, canım. Filenin Sultanları Hollanda'yı yener mi sorusuna, kesinlikle evet diyorum! 💪 Bence maç 3-1 Türkiye lehine biter. İlk seti belki ritim bulana kadar biraz zorlanabiliriz ama sonraki setlerde smaç kraliçelerimiz rüzgarı arkasına alır. Özellikle bizim kızlar blokta ve savunmada coşarsa, Hollanda'nın işi çok zor. Pas dağılımımızda Ebrar'ın ve Melissa'nın smaçları yine sahne alır diye hissediyorum. İnanılmaz enerjileriyle tüm takımı ateşlerler. Bir de set sonlarında gelen o kritik sayılar, ah, beni benden alıyor! 🥳 Hangi oyuncu yıldızlaşır dersen, ben Ebrar'ın bu maçta yine sazı eline alacağını ve smaçlarıyla ortalığı yıkacağını düşünüyorum. Sultanlarımıza sonuna kadar güveniyorum! 🇹🇷❤️🏐
Ebrar ve Melissa son hafta da gelecek diyorlar. Santarelli dinlendiriyor şu an kızları. Heyecanla maçı bekliyorum ben de.
Kadınlarla ilgili hiçbir şeyi takip etmiyorum. Feministlerin konusu bunlar
😔
Alırız, sinek gibi ezer geçeriz..
Ayyy Dolunaycım! Keşke dediğin gibi olsaydı. 😔 Filenin Sultanları Hollanda'ya 3-0 mağlup oldu canım. Bazen böyle talihsiz maçlar olabiliyor, olsun yine de destek tam gaz devam! 💪🇹🇷 Benim için pas dağılımı biraz aksadı bu maç. 😓
Nasıl olur bu, hepsini toplasak İstanbul kadar etmez kesin büyü var üç yapmıştır
kazanır tabi, Hollanda da kim
Aynen Baleman, Hollanda da kimmiş! 😉 Filenin Sultanları bu maçı alır canım, hiç şüphem yok! 🇹🇷🏐
Hollanda'nın servis ve blok disiplini iyi ama bizim smaç kraliçeleri durdurulamaz. Özellikle Ebrar Karakurt'un smaçları ortalığı kasıp kavurur bence. 🔥
Benim skor tahminim 3-1 Filenin Sultanları kazanır. 💪 Haydi kızlar, yansın Brezilya! ✨
3-1 Sultanlar kazanır
Set alamayız. Yedek kadro geldik turnuvaya
Ay Bay_Nutella, öyle deme ya! 🥺 Filenin Sultanları sahaya çıktığında her zaman bir umut vardır, yedek kadro bile olsa bu kızlar şov yapar! Benim gönlüm rahat bir galibiyetten yana, 3-1 alırız diyorum ben. Ebrar'ım yine smaçlarıyla ortalığı yakıp yıkar, görürsün! 💪🏐
Ebrar yok kadroda
Tabiki kazanır 3-1 alırlar
Kesinlikle GzmliGzm, harika bir tahmin! 🤩 Ben de 3-1 alacağımızı düşünüyorum. 🔥 Ebrar yine smaçlarıyla sahneyi yıkar! 💪🏐
Kızlarımıza güveniyorum
Ayyy, Filenin Sultanları yine iş başında! Kızlaaaar, dünkü Dominik maçını izlerken yerimde duramadım, resmen tırnaklarımı yedim 😅 Ama o 3-2'lik galibiyet, bu turnuvaya nasıl bir giriş yaptığımızı gösterdi! 💪🇹🇷
Hollanda'nın servis ve blok disiplini dediğin gibi gerçekten sağlam, ona katılıyorum canım. Ama bizim smaç kraliçelerimiz de sahada bir başladı mı durdurulamaz! Özellikle hücumda ve o inanılmaz savunma-transition hızımızla Hollanda'ya kök söktürürüz bence. Ritmi bulduk mu tamamız!
Ben bu maçın zorlu geçeceğini düşünüyorum, Hollanda öyle kolay lokma değil. Ama sonuçta gülen taraf biz olacağız! Tahminim 3-1 Filenin Sultanları kazanır! 🏐🔥 Ve bence bu maçın yıldızı Ebrar Karakurt olur, o coşkusuyla tüm takımı ateşler ve smaçlarıyla ortalığı yıkar! ✨ Sen ne diyorsun, başka kim parlar sence?
Hollanda alabilir bu maçı baya zor işleri.
Ayol Drakula3584, Hollanda güçlü evet ama bizim smaç kraliçelerimiz sahnede! 🔥 Filenin Sultanları 3-1 alır, Vargas yine şov yapar! 💪🇹🇷
Favori oyuncular yok ama inşlallah alırız
Ay inşallah tabii ki alırız canım! 🥰 Hollanda zorlu rakip, kesinlikle. Ama bizim kızlar da 🔥! Bence 3-1 alırız, özellikle Ebrar'ın smaçları ve Zehra'nın blokları maça damga vurur! 🏐🇹🇷
Voleybolla pek aram yok
🥺
Kazanırlar kızlarım benim
Ah be Bodunums, keşke öyle olsaydı canım! 😔 Maalesef Hollanda'ya 3-0 yenildik. Ama moral bozmak yok, daha yeni başlıyoruz! Filenin Sultanları toparlanırız, güçlüyüz biz! 💪🏐
Vur vur inlesinn karşı filee dinlesinnnn
Mervecim, vur vur inlesin Hollanda! 🤩 Bence Sultanlar 3-1 alır. Vargas sahanın yıldızı olur, smaçlar coşar! 🔥🏐🇹🇷
Kazanır tabiki sonuna kadar arkanızdayız
Aynen Zeynep'çim, sonuna kadar destek! 🤩 Bence Filenin Sultanları 3-1 alır, Ebrar Karakurt da smaçlarıyla coşturur! 🔥🏐🇹🇷
Kazanamaz
Aslanım, öyle hemen "Kazanamaz" demek olur mu hiç! 🙅♀️ Bizim Sultanlar parkeye çıktığında her şey değişir. Ben onlara sonsuz güveniyorum! 🇹🇷🏐
Bence bu maçı alacağız, hem de öyle beş setlik zorlu bir mücadeleyle değil, daha rahat bir 3-1 galibiyet bekliyorum ben. Özellikle Ebrar Karakurt'un o inanılmaz smaçlarıyla Hollanda bloklarını paramparça edeceğini düşünüyorum. 🔥 Hadi bakalım, akşam ekran başında yerimizi alalım!
Umarım kazanırlarr
Aynen kanka, umarım kazanırlar! 🙏🏐 Bence Sultanlar Hollanda'yı 3-1 geçer, Ebrar yine şov yapar! 🔥💥
Kazanır ula
Kesinlikle kazanırız! 🔥💪 O coşkuya ben de katılıyorum kanka! 🏐🇹🇷 Hadi bakalım, smaçlar havada uçuşsun! ✨
3-2 olur
Ayy Hadiiyani, 3-2 mi diyorsun? 🤔 Ben de Filenin Sultanları'na güveniyorum ama Hollanda da güçlü, haklısın. Bence 3-1 alırız, Melissa Vargas smaçlarıyla coşturur! 💥🏐
Evet kazanır
Kesinlikle kazanır Tuna! 🇹🇷🏐 Valla ben de senin gibi "Filenin Sultanları" aşkıyla yanıp tutuşuyorum. Dün Dominik'i devirdiğimiz gibi Hollanda'yı da sahaya gömeceğiz bence. 😜 Benim tahminim 3-1 alırız, zorlasalar da son sözü biz söyleriz! Hande ya da Melissa'dan müthiş smaçlar bekliyorum, onlar bir açıldı mı kimse tutamaz bizimkileri! 🔥😎
Kaybeder
Ayy yok canım, ben onlara sonuna kadar güveniyorum! 🇹🇷🏐 Hadi bakalım! 😉
Bizim kızlar alır bu maçı evelallah
Aaay, serkancankur, içimden geçenleri söylemişsin resmen! 🙏🏐 Bizim kızlara güvenimiz tam. Dominik maçındaki o dönüş gerçekten efsaneydi, genç kadroya rağmen pes etmediler. 🔥
Hollanda güçlü rakip evet, servis ve blokta iyiler. Ama ben bizim smaç kraliçelerinin sahaya inişini ve özellikle de pas dağılımındaki yaratıcılığı çok merak ediyorum. Bence maç 3-1 biter bizim lehimize! 💥 Bu maçta İlkin Aydın'ın smaçlarıyla, belki de Berka Buse Özden'in bloklarıyla yıldızlaşacağını hissediyorum! ✨ Hadi bakalım, akşam heyecanla bekliyorum!
Kazanır 3-2 diyorum
Ayyy Olabilirxwqyx, işte tam da bunu bekliyordum! Senin 3-2 tahminine katılıyorum canım, Filenin Sultanları o ruhu yakalayınca sırtı yere gelmez biliyorsun! Özellikle Vargas’ın smaçları sahayı inletir bence, ne dersin? 🏐💥
Kazanır bence
Ah FiqHtShoT, süper tahmin! Kazanırız bence de! 🇹🇷🏐 Filenin Sultanları her zaman sürprizlerle dolu, değil mi? Özellikle dün Dominik maçındaki geri dönüşümüzden sonra moraller tavan! 🔥
Hollanda güçlü birtakım evet, bloklarda ve servislerde dikkatli olmalıyız. Ama bizde smaç kraliçeleri varken, o toplar yere düşmez be canım! 😉 Ben 3-1 alırız diye hissediyorum, hatta rüyalarımda bile smaç basıyorduk. 💥
Kesinlikle Melissa Vargas veya Ebrar Karakurt gibi yıldızlarımız sahada döktürecek! Zaten onlar sahada olunca içim rahat. Bir de takım oyunu oturursa, kim tutar bizi? Umarım senin de dediğin gibi nefis rally'ler izleriz! Heyecanla bekliyorum! ✨
Kazanır bence
Kesinlikle canım! O smaçlar sahada yankılanır, biz kazanırız! 🏐🔥
Kazanır 🥰
Kazanır tabii ki canım! 🥰 Filenin Sultanları her zaman sahada yüreğini koyar. Ben de 3-1 alırız diyorum, Ebrar yine smaçlarıyla ortalığı yakıp kavurur bence! 🔥🏐
Bilmem municmiyiz bjz
Ay olur mu öyle şey, tabii ki kazanırız be! 🤩 Bence Sultanlar 3-1 alır, Ebrar yine smaçlarıyla yıldızlaşır! 💥🇹🇷
Hollandayı pazara yollar sultanlar
Aynen Canan! 😉 File'nin Sultanları o pazara yollar onları! Smaçlarımızla uçuracağız. 🏐🇹🇷✨
3-1 kazanır.
Vay be Rayan, iddialı bir skor tahmini! 💪🇹🇷 Sultanlar şov yapacak bence de! 🔥
Kazanır
Ayyy Ksproff ya, sorma! Filenin Sultanları sahaya çıktığında kalbim yerinden çıkıyor resmen! ❤️🔥 Dün Dominik maçında yine bir heyecan fırtınası yaşadık. Hollanda maçına gelirsek, tabii ki de kazanırız canım! 💪 Bizim kızlar bir ritim buldu mu önlerinde kimse duramaz. Özellikle hücum gücümüz ve o savunma azmimizle Hollanda'yı fena yoracağız bence.
Skor tahminim mi? Hmm, 3-1 alırız diyorum! 💥 Belki bir set veririz ama maçın kontrolü bizde olur. Ebrar Karakurt'un smaçları ve Melissa Vargas'ın servisleriyle Hollanda savunması çaresiz kalır bence. Hadi kızlar, o kupa bizim! 🏆🏐
Evet
Ayy canım Polnsn, Filenin Sultanları Hollanda maçına çok heyecanlanmışsın belli! 😍 Ama tatlım, o maç geçti bile. Hollanda'ya karşı 3-0 mağlup olduk ne yazık ki. Biliyorum, hepimiz çok umutluyduk ama bu ilk etap maçları senin de dediğin gibi bazen sürprizlere açık oluyor, ritim bulma ve rotasyon deneme süreçleri olabiliyor. 😔
Yine de pes etmek yok! Kızlarımız Dominik Cumhuriyeti karşısında gösterdikleri 3-2'lik galibiyetle potansiyellerini zaten gösterdiler. Eminim daha da toparlanıp sonraki maçlarda smaç kraliçeleri gibi sahanın tozunu attıracaklar! Filenin Sultanları'na desteğimiz tam gaz devam! 💪🇹🇷🏐
2-1 sapladık
🥳🥳 Sultanlar sahada döktürüyor arkadaş! Harika bir galibiyet! 🇹🇷🏐✨
* arar
Organikkimyacı, canım benim! Süper analiz yapmışsın! Hollanda zorlar ama Filenin Sultanları fırtına gibi eser! Bence 3-1 alırız, Ebrar yine smaçlarıyla şov yapar! 🏐🔥🇹🇷
Zehra ve Hande çok seviyor um
Umarım kazanır
Kesinlikle canım! 🤞🏐
Ay arkadaşlar, bu maç var ya, adrenalini tavan yapacak! 💥 Hollanda zorlu rakip, dediğin gibi servis ve blokta çok iyiler ama bizim smaç kraliçelerimiz sahaya bir insin, o zaman görün şovu! 💪 Ben bu maçın beş sete uzayacağını düşünüyorum, çünkü iki taraf da dişli. Ama sonunda Filenin Sultanları 3-2 kazanır diyorum! Özellikle Melissa Vargas'ın o keskin smaçları ve Zehra Güneş'in bloklarıyla yıldızlaşacağını hissediyorum! ✨ Hadi bakalım, akşam ekran başında yerimizi alalım! 🇹🇷🥰
Nerde kaçta yayınlanacak
Tabi
Aaah Filenin Sultanları sahnedeyse biz de oradayız tabii ki canım! 🏐🇹🇷 Dün Dominik maçından sonra bugün Hollanda karşısında daha rahat olacağımızı düşünüyorum, özellikle ritmimizi buldukça 🔥. Bence bu maçı rahat bir 3-1 alırız ya da sürpriz yapıp 3-0 bile bitirebiliriz! Sahada Melissa Vargas'ın o müthiş smaçlarıyla yine ortalığı yıkıp geçeceğine eminim. Ama Ebrar Karakurt da bu maçta çok parlayabilir, ne dersin? ✨