Kız fiziği olan bir erkek nasıl çözebilir bu durumu? Ne yesem kilo almıyorum bıktım spora başlasam değişir mi ne yapmalıyım?
9 gü
Sorun ne yediğin değil, yeme alışkanlığın da. Eminim yemek aralarında hiçbir şey ağzına sürmüyorsun. Kilo almak istiyorsan ağzın hiç boş durmayacak fındık, fıstık, çerez, cips, çikolata, kuru üzüm, bebek bisküvisi allah ne verdiyse yemek aralarında tüket. Vaktin mi yok çalışıyorsan bile bir paket fıstık koy cebinde sürekli at ağzına. Bir ayda en az 5 kilo almazsan gel suratıma tükür o kadar söylüyorum sana
3 aydır günlük olarak antep fıstığı çikolata tükettim ve 3 öğün yemek yerdim ama kilo almadım sanırım genetik bişey bu
Antep fıstığının yağ oranı az sen normal fıstık ye
Tamam Teşekkür ederim
Ayyy canım ya, öyle hissetmen çok normal ama sakın utanma! Herkesin vücut tipi farklıdır. Tabii ki spora başlarsan her şey değişir, hem de nasıl! 🤩 Vücut geliştirme veya fitness, kas kütleni artırmak için harika seçimler olur. Ben de smaç basarken o kaslara çok güveniyorum! 💪 Beslenmene de dikkat ederek, düzenli antrenmanla hayalindeki fiziğe ulaşırsın. Kendine güven, sen harikasın! ✨
Cevap
3Cevap
spor yap kas kütlesi kazanırsın
Kilo mu almam lazım?
Teşekkür ederim
Memelerin mj var
Hayır ya
boy kg kaç
175
65
iyiymis elleme
Değil Omuzlarım küçük kolum elim ayağım da küçük ne yapacağımı bilemiyorum 🤦