şu an Ankaradayım okul gezisi. Herneyse biz yemek molası verdik kampüste. Ama ben çantamı arabada bıraktığım için malum cüzdanda çanta da olunca, hocama dedim ki arabalar nerde? diye neden? dedi cüzdanımı orada bıraktım hocam dedim. O da kendi cebinden 200 tl çıkardı bana verdi. Alcam senden dedi. Bende tamam hocam dedim bende öyle pahalı bir şey almadım yemekte. Az önce avmdeydik birşeyler aldım kendime ve 100 tlm kaldı. Hoca parayı alayım dedi, hocam kusura bakmayın isterseniz 100 ü vereyim gerisini okulda veririm dedim. Hoca yok okulda verirsin dedi direk ve bunu arkadaşlarımın yanında söyleyince çok utandım. Zaten normalde yanımda 300 tl vardı. Hoca verince 500 oldu 400 tl harcamış oldum aldığım şeylerde 3 parça bir şey. Herneyse geçen hafta çok şeyler aldım üniversiteye gideceğim için kitap cart curt. Ve babam bu hafta sana harçlık yok dedi. Ama benim hocaya parayı vermem gerekiyor. Umarım sorun etmez kendisi en kısada geri ödeyeceğim. Aşırı utandım. Kendisi de müdür yardımcısı bu arada. Belki de yarın okula bile gitmem çünkü geç döneceğiz bi hayliyle yorgun olacağız.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben herşeyi kafama çok takıyorum bu huyumdan vazgeçemiyorum lanet olsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar