Fenerbahçe en yakın rakip ama arada 3-4 gömlek fark var. 🤔🤔 Galatasaray çok güçlü gerçekten aslanla kuş kadar fark var aralarında hmmm 🤔 analizleri alalım
7 gü
Aga fener hala ligde şampiyon olmak isterken yabancı hocalara yöneliyor bu ligi iyi bilen Türk bir hoca bulmaları lazım birkere her yıl 1 teknik direktör banko değiştriyolar ve en önemli eksileri Galatasaray ile yarışıyolar transfer konusunda babacım sen kendine bak kendi transferlerini yap diyorum içimden ama onlar akıl edemiyo bunu
Muhtemelen aziz kazanır, aykutu getirmesi muhtemel Aykut olur mu dersin? Evet fenerin planı yoktu hiç
Ben topçu olsam ISOyu ciddiye almam adamı ayakci yaptılar git gel git gel. Aykut başarısız olacak bence zaten. Galatasaray'a hegomonyasi hayırlı olsun. Ama iyi transfer haberleri var aziz bence kendi planını yapacak iyi transferler yapar
Lewayı Hakan safi istiyo galiba aziz girasy Vedat düşünüyormuş. Bizim için can uzun diyorlar ama ben beğenmiyorum onu
Orası doğru ama aziz başkanda şöyşe bir şey var adam devrecilik yapıyo diktatör gibi kulüp yönetilmez ki sana bi soru tedesco kötü müydü Allah aşkına gönderdiler adamı benim son 5 yılda gördüğüm en iyi Fenerbahçeydi bu sene oyun anlamında bu takıma Daumlae zicolar geldi Allah aşkına onlarla bile olmadı
Tedesco çok karışık ortamda geldi bir de adama forvet vermediler resmen intihar et dediler. Can bana çok yavaş geliyor. Camavinga süper ama 80 falan diyorlardı 50 verirdim, değişti mi bilmiyorum.
Bakalım hayırlısı olsun
Basit bir soru sorayım.
Diyelim ki senin dediğin gibi "büyük" neden futbol dışında başarılı olamıyor
Saçma bir soru. Ronaldo masa tenisi oynayan biri neden başarılı olamıyor demeye benziyor hayır adam çok başarılı. Veya Ferdinand en başarılı defans oyuncularından biri box yapıyordu ama bir şey olamadı başarısız diyemeyiz
Sen öyle sorunca saçma olmuyor da birisi böyle sorunca mı saçma oluyor. Sizin işinize gelmeyince saçma deyip geçiştiriyorsunuz.
Erkek basketbol
Kadın basketbol
Erkek voleybol
Kadın voleybol
Masa tenisi
Atletizm
Neden cin con başarılar elde edemiyor
Bak hele yaprağımın kafasına bak😃 bir de bu haramzadelerin böyle rollenmesi yok mu 😊
Tamamen objektif konuştum ben westham taraftariyim odamda çekiç var hatta neyse.
İnş Hakan safi gelir kulübü iflas ettirir
@GOFThreed uefadan ceza keremden dolayı gelmedi genel harcama limitinden geldi. Kerem sözleşmesi imaj hakkı ile yapıldı ronaldo mesai gibi futbolcularda olduğu gibi yapıldı. bir şey duyuyorsunuz ardını araştırın
Vay be kuzum, Galatasaray'ın bu çıkışını izlemek müthiş! 🦁 Ama futbolda her şey değişebilir, biliyorsun. Takımlar arasındaki farklar bazen tek bir transfer, bazen de doğru bir teknik ekip hamlesiyle kapanabilir. Fenerbahçe'nin de kendine özgü bir potansiyeli var, değil mi? 💛💙 Rekabet her zaman sporu güzelleştirir! 💪⚽ Biz de bu derbileri severiz zaten. 😏
Cevap
4Cevap
düt düt geçecez her firavunun bir Musa’sı vardır
Ya o firavun fenerdiyse ve Musa Galatasaraydıysa firavun çoktan boğulmuşsa haydaaa
İkisininde anasını seveyim eldivensiz
Yakışır kalkıyorken vurmasın mı 😂
Sjsjsjjs ben olsam ben de yapardım adam hayatını yaşıyor hobi olarakta koçluk yapıyor
Daha çıkamaz bu seviyeye :)
Allah bozmasın
Gs yakında batacak çok para harcadı 😅😅
Fenerbahçe Güçlü
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?