Selamlar herkese.GomisAhh ah diyerek başlayayım söze. Zira tutkuyla bağlı olduğum takımım Galatasaray zor bir dönemden geçiyor. Göreve gelmesini çoğu taraftarımız gibi benimde çok istediğim Burak Elmas resmen bizi darmadağın etti.
Fatih Terim'in gitmesi ama mobing yapılarak, arkasından iş çevrilerek gönderilmesi üstelik, sanırım her şeyin başlangıcı oldu..Fatih Terim'Zor günler bitti, daha zor günler bizi bekler..' modunda olsakta benim umudum var. İnanıyorum ki eskisinden daha güçlü şekilde geri döneceğiz. Sadece birlik beraberlige ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Tabi bu IŞITAN GÜN denen belayı kesinlikte def etmek lazım..
e Ne olursa olsun önce terim tdirektör okursa Faruk süren ali dürüst Ergun gürsoy abdurrahim Albayrak yönetimde olmalı başkan olursa eğer Okan buruk tdirektör olmalı. ona buna deli paralar harcamak yerine naapıp edip kaleye Uğurcan getirilmeli.
Bu kafayla ne gs ne türkiye futbolu düzlüğe çıkar bütün dert para taraftar başarı bekler gelen futbolcunun alıcagı magaş taraftarı ilgilendirmez ortada oyun yok futbol yok 1 ton para var arkadaş sen ne yapdınki ne alıyorsun Avrupa'nın eski yaşlı oyuncularının peşinde koşulacağına genç yeteneklerin peşine düşülmeli altyapıya önem verilmeli disiplin 0 çalışma0 başarı 0 süper ligi döne döne kazanmak ne işe yarar burada kazan git Avrupa'da rezil ol boş ne gs ne FB ne bjk nede başkası bu şekilde olmaz
Galatasarayda tek sorun yönetim bence.. İçi boş şişirilmiş bir şekilde geldiler büyük umutlarla Terim bu takımın simgesi boş sözleşmeye imza atar gerekirse yine gelir de ama bu iş artık Terimin futbolu ile olmuyor artık çağı takip etmek gerekiyor Evet Terim bu takıma başkan olmalı ve eski futbolcularımız da futbolu yönetmeli..
Bir çok futbolcumuz var teknik adamlık yapıyor.
Ve en önemlisi alt yapı genç yetenek yetiştirmek bizde bu eksik Türk futbolunun temel sorunu bu.. Yunus Akgün gibi bir yeteneği kiraya vermek ve Morutan isimli bir Romene dünya kadar para vermek almak futbol aklı değil.. kusura bakmasın kimse Morutan kötü oyuncu değil ama Yunus ondan daha iyiydi..
Gidip yaşlı oyuncalara dünya para vermekte futbol aklı sayılmaz bana göre yetenekli okan koçuğu kiraya vermekte :) Söylenecek çok şey var ama umarım kötü günlerimiz biter düzlüğe çıkarız
Futbolun ticarete dönüşmesi ve siyasi durumlardan ötürü iki gramlık zevkimizi de maalesef kan emiciler tüketti..
Galatasaray düzlüğe çıkar mı? Elbette çıkar ama o sene bu sene değil.. Ne başkan, baskan.. Ne direktör, direktör..
her şey sosyal medyada "Güçlü bir Türkiye'ye ben de varım sen de var mısın Fatih Terim?" davetinin karşılık bulmamasından sonra başladı..
Hakemlerin kasıtlı ve göz göre göre Galatasaray'ı doğradığını rakip taraftarlar bile söylüyor görüyor.. Galatasaray'ın lehine kararlar veren hakemin düdüğünü astırdılar.. Alenen düşmanlık yapan bir federasyon var.. Ve tamamen siyasi sebepler..
Yoksa Galatasaray'ın kadrosu Avrupa'da oldukça başarılı.. (İsmail Cipe hariç)
Bu siyaset ve kulüblerin Bankalar Birliği'ne bağımlılığı bitmedikce, sene başında hangi takımın şampiyon olacağı belli artık..
Çok Uzunnnca bir süredir futbol ile alakamı kesmiş ve bundan da mutluluk ve huzur duyan bir vatandaş olarak durumu kendimce şu hoş video ile belirteyim 😊
Doğru yerlere transfer şart özellikle ortasaha. En büyük sorun bu 2 pas yapabilen adam yok nasıl top çevirelim? Şu an gündemde olan gomis-gedson gerçekten yararlı olur takıma keşke okan da geri çağrılabilse. Burak Elmas kesinlikle istifa etmeli Galatasaray başkanlık görevini kaldıramadı. Mayısta seçim görürüz.
alış bunlara bak ben fenerliyim 8 yıl olacak kupa yok sende alışırsın bir süre sonra çünkü ben artık kaybedince alışmış bir tavır sergiliyorum. Gs daha 3 yıl olmadı 8 olsa demek neler olacak
En İyi Görüş