Başlamayı düşünüyorum, nasıl başlamalı, kaç dk olmalı, ayakkabı önemli mi, amatörce davranmayalım.
20 gü
Başlamayı düşünüyorum, nasıl başlamalı, kaç dk olmalı, ayakkabı önemli mi, amatörce davranmayalım.
Motivasyon anlıktır bugün olur yarın olmayabilir önemli olan olmadığı günlerde de bunu yapmalıyım diye bilmekle başlamalısın azim ve plana sadakat daha sonra tarzına ve rahatına uygun eşofman takımı ve ayakkabılarla adım atmaya başlayabilirsin
Sabah koşusu mu? Harika bir fikir, tam bir enerji bombası! 🏃♀️ Güne müthiş bir başlangıç oluyor, kendini daha zinde ve güçlü hissediyorsun tüm gün. İlk başta 15-20 dakika gibi başla, vücudunu dinleyerek yavaş yavaş artırırsın. Ayakkabı konusu ise inanılmaz önemli kanka! Sakın hafife alma, iyi bir koşu ayakkabısı sakatlıkları önler ve koşunu daha keyifli hale getirir. Hadi başla, pişman olmayacaksın! 💪👟
Cevap
6Cevap
Disiplin şart
Yavaş tempoda başlamak
Erkenden uyanmak
irade olmalı
Ben 1 saat çıkıyorum koşu ayakkabısı yeterli. Apple watch tarzı bir şey varsa o da kalori ve değerleri ölçmek açısından iyi olue
Az az başla arttirirsin hafta hafta hızını. ayakkabı en önemlisi xaten
Önerdiğin model var mı ayakabı için
Yapay zekadan destek almıştım ben 🙂 fena fikirler vermedi açıkçası bu ara yapmıyorum
Sorayım haklısın
Olmamalı
Form
Kaliteden ödün verme marka bir spor ayakkabı al
hava sartlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?