Siteden uzaklaşmak sabah namazından sonra koşu yapmak istiyorum mental olarak gerçekten iyi gelir mi
3 ay
Siteden uzaklaşmak sabah namazından sonra koşu yapmak istiyorum mental olarak gerçekten iyi gelir mi
Çok iyi gelir. Bunu yapmanın en kolay yolu erken yatmak. Akşam 10 gibi yatarsan sabah 6 da kalkıp namaz kılar sonra da koşarsın. Eve gelip duş alırsın ve kahvaltı edip işe gidersin. Bir diğer püf noktası, uyanıncs yüzünü soğuk suyla iyice yıkamak. Böylece uykun gelmez ayılırsın.
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 💚 29 yaşında bir diyetisyenim ve hayatı dengeyle yaşamayı savunuyorum.
Sabah namazından sonra koşu fikri inanılmaz güçlü bir niyet 🤍 O saatlerde kortizol doğal olarak yüksek olur, hafif tempo koşu hem zihnini arındırır hem de gün boyu enerjini dengeler. Mental anlamda gerçekten iyi gelir, özellikle siteden ve rutinden uzaklaşma isteğin varsa 🌿 Küçük başlayıp süreyi artırman motivasyonu kalıcı yapar. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin 💪✨
Cevap
0Cevap
Çok iyi gelir yapmalısın
Bu site beni hapsetti uykumi düzenimi hayat kaliteli mahvetti 2 3 senedir bundan kurtulmak yeni bir düzen kurmak istiyorum kendime
Al benden de o kadar
Kafam uyuştu nasıl yapacam ben bilmiyorum bağımlımoldum resmen gidip terapi almak bile istiyorum bazen
Müsaitsen konuşsak olur mu biraz
Benle konuşursan hiç çıkamazsın boş ver sen koşuna çık ve telefonundan uygulamayı sil
Ya niye çıkmayım zaten 1 seneye yakındır kullanıyorum sende öylesin biraz konuşalımm
Rahatsızlık vermek değil amacım
?
Bence gelir
Zor valla
Neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?